پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ اسفند ۱۳۹۱، ۱۵:۲۱

محکومیت 2304 میلیارد ریالی دو شرکت پتروشیمی

محکومیت 2304 میلیارد ریالی دو شرکت پتروشیمی

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دو مجتمع تولیدکننده محصولات پتروشیمی به اتهام گرانفروشی و عرضه تولیدات خود خارج از شبکه (بورس کالا) محکوم به پرداخت جزای نقدی به ارزش بیش از دو هزار و 304 میلیارد ریال در حق دولت شدند.

سیدجواد تقوی در گفتگو با مهر گفت: به دنبال کنترل عملکرد شرکتهای  تولیدکننده محصولات پتروشیمی و برخورد با واحدهای متخلف ، بازرسان ویژه این سازمان یک واحد تولیدی را بدلیل توزیع و عرضه از خارج شبکه بورس و گرانفروشی مقداری از محصولات تولیدی منجمله TEXILLE و بطری BOTTLE  متخلف شناخته و با پرونده تخلف متشکله ، جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی معرفی کردند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: پس از جمع آوری مستندات لازم و سیر مراحل قانونی پرونده شرکت متخلف جهت صدور رای به شعبه 16 بدوی تعزیرات حکومتی استان تهران ارسال شد.

وی تصریح کرد: اتهام وارده در شعبه 16 بدوی تعزیرات حکومتی استان تهران مورد رسیدگی واقع و در نهایت متهم موصوف به پرداخت جزای نقدی به ارزش کل 607 میلیارد و 118 میلیون ریال در حق دولت محکوم شد.

به گفته تقوی، بازرسان ویژه سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان؛ پرونده یک واحد پتروشیمی دیگر را نیز  بدلیل عرصه محصولات پتروشیمی و فرآورده های نفتی تولیدی خود خارج از قیمت متعارف (بورس کالا) ، پس از انجام مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی ارسال نمودند.

وی اظهار داشت: در همین راستا، شعبه 16 بدوی سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران تخلف انتسابی را محرز تشخیص داده و واحد موصوف را به پرداخت یک هزار و ششصد و نود و هفت میلیارد و دویست و دو میلیون و یکصد و شصت و هفت هزار و یکصد و بیست ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم کرد.

کد خبر 2017359

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha