پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ اسفند ۱۳۹۱، ۱۱:۲۶

ابررایانه های 100 برابر سریع تر به بازار می آیند

ابررایانه های 100 برابر سریع تر به بازار می آیند

عرضه ابر رایانه های فوق سریع که سرعت عملکرد آنها 100 برابر سریع تر از سیستم های کنونی است یک گام به واقعیت نزدیک تر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، گروهی از محققان IBM و سازمان پروژه های تحقیقات پیشرفته دفاعی آمریکا (DARPA ) به پیشرفتی دست یافته اند که انتقال حجم زیادی از داده را با مصرف بسیار اندکی از انرژی ممکن می سازد.

این دانش پژوهان قصد دارند نمونه اولیه این ارتباط اوپتیکی خود را که رکورد مصرف کم انرژی را می شکند، هفته آینده در نمایشگاه 2013  OFC/NFOEC عرضه کنند.

دانشمندان پیش بینی می کنند که ابررایانه های آینده به آنها در زمینه های بسیار متنوعی از جمله مدل سازی اقلیم جهانی، شبیه سازی مولکولی تمام سلول ها و طراحی نانو ساختارها یاری می رساند.

این پژوهشگران عرضه این رایانه های فوق سریع را برای سال 2020 پیش بینی می کنند اما تا آن زمان باید تحقیقات زیادی صورت بگیرد.

محققان با ترکیب مدارات ابتکاری فناوری نیمه هادی اکسید فلزی مکمل 32 نانومتری عایق سیلیکونی IBM با سطح حفره عمودی تابش لیزری پیشرفته و یک آشکارسازی نوری یک ارتباط مخابراتی اوپتیکی کم مصرف ساخته اند که با 24 میلی وات انرژی 25 گیگابیت اطلاعات را در ثانیه انتقال می دهد.

آنها توانسته اند سرعت انتقال داده را 66 درصد بیش از سیستم های کنونی افزایش و مصرف انرژی را به نصف کاهش دهند.

کد خبر 2017828

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha