به گزارش خبرنگار مهر، در رزمایش ثامن الحجج(ع) که از 72 ساعت پیش کارهای عملیاتی و مقدماتی آن آغاز شده است، موشک های نازعات و فجر 5 با موفقیت پرتاب شده و به هدف اصابت کرد.
در این رزمایش که با حضور فرمانده نیروی زمینی ارتش، برخی فرماندهان ستاد کل و فرماندهان ارشد ارتش جمهوری اسلامی ایران در حال برگزاری است، توان و اقتدار نیروی زمینی ارتش به نمایش گذاشته شده است.
پس از پرتاب موشک های نازعات و فجر 5 در رزمایش ثامن الحجج(ع) که با موفقیت صورت گرفت، ارزیابان رأی به موفقیت پرتاب موشک ها و تایید اصابت آنها به اهداف مورد نظر دادند.
به گزارش مهر، رزمایش ثامن الحجج(ع) نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران که از 72 ساعت پیش در منطقه عمومی اصفهان و کاشان کار خود را آغاز کرده است، پس از موفقیت در اهداف ترسیم شده امروز به پایان خواهد رسید.
نظر شما