به گزارش خبرگزاری مهر، جواد قوامی راد اظهار داشت: این مخازن طی سه روز و در راستای ارائه خدمات مطلوبتر آبرسانی و بالا بردن کیفیت آب مصرفی شهروندان چرامی، شستشو شدند.
قوامی راد افزود: اداره آبفا شهری چرام با استفاده از سه حلقه چاه آهکی با آبدهی 120 لیتر بر ثانیه و شش کیلومتر خط انتقال و 68کیلومتر شبکه توزیع، آب شرب مصرفی چهار هزار و 800 مشترک درحوزه شهری وآبرسانی به هفت روستای تحت پوشش آبفای روستائی را تامین میکند.
وی با بیان اینکه شستشو و لایروبی مخازن ذخیره به عنوان محل نگهداری و توزیع آب شرب مصرفی شهروندان از اهمیت ویژهای برخوردار است، افزود: به همت اکیپهای بهرهبرداری و اتفاقات اداره آبفای شهری چرام چهار هزار متر مکعب مخازن ذخیره آب شرب مورد شستشو و لایروبی قرار گرفت.
قوامی راد بیان داشت: این امر علاوه بر موثر بودن در ارتقای بهداشت آب، در کیفیت آن نیز تا حد قابل ملاحظهای موثر است.
مدیر امور آب و فاضلاب شهر چرام تصریح کرد: این مخازن در راستای توزیع آب شرب سالم و بهداشتی برای شهروندان هرشش ماه یکبار شستشو می شوند.
قوامی راد برخی مشکلات آبرسانی در این شهر را به علت فرسوده بودن شبکه ها عنوان کرد و افزود: امید است با مساعدت فرماندار محترم و مسئولان شرکت آبفای استان، تخصیص و اخذ اعتبارات لازم و همکاری شهروندان، بتوانیم به زودی شاهد برطرف شدن موانع آبرسانی در شهر چرام باشیم.
نظر شما