به گزارش خبرنگار زاهدان محمد یعقوبی صبح امروز در همایش تولید ملی و اقتصاد مقاومتی در زاهدان گفت: برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی باید وابستگیها خارجی را کاهش داد و بر افزایش و تولید محصولات داخلی افزود.
وی در این همایش که به منظور بررسی راهکار های مقابله با محاصره اقتصادی برگزار شد ادامه داد: برای ایجاد شرایط مطلوب در بی تاثیر ساختن تحریم ها و اقتصاد مقاومتی باید در ابتدا حوزه های فشاررا شناسایی کرد و راه های مقابله با آن را در دستور کار قرار داد.
وی با بیان اینکه در اقتصاد مقاومتی، ضرورت مقاومت برای رد کردن فشارها و عبور از سختیها برای رسیدن به نقاط مثبت از اهمیت بالایی برخوردار اس ادامه داد: بررسی و ایجاد راهکار های مطلوب برای خنثی سازی تحریم ها در شرایط آرمانی این فشار ها را تبدیل به فرصت خواهد کرد.
وی همچنین از برگزاری این همایش به عنوان یکی ضرورت های مقابله با محاصره اقتصادی توسط استکبار جهانی یاد کرد و گفت: ارایه مقالات متعدد توسط کارشناسان اقتصادی پیرامون اقتصاد مقاومتی و عبور از تحریم ها به طور حتم در ترسیم افق کاری و اقتصاد مقاومتی تاثیر گذار است.
به گزارش خبرنگار مهر در این همایش یکروزه که با حضور تعدادی از مدیران صنایع استان در بخش تولید و همچنین واحد های تولیدی در شهرک های صنعتی زاهدان برگزار شد راه های مقابله و عبور از تحریم ها مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
نظر شما