پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ اسفند ۱۳۹۱، ۱۶:۰۹

حسین پور خبر داد:

آمادگی کامل نیروهای هلال احمر برای امدادرسانی در جاده های آذربایجان شرقی

آمادگی کامل نیروهای هلال احمر برای امدادرسانی در جاده های آذربایجان شرقی

تبریز – خبرگزاری مهر: معاون امداد ونجات جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی از آمادگی کامل نیروهای هلال احمر استان برای اجرای عملیات امداد و نجات در جاده های استان در آستانه نوروز 92 خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید حسین پور ظهر پنج شنبه در حاشیه افتتاح طرح های نوروزی هلال احمر استان در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: در طرح ملی امداد ونجات که با شعار نجاتگران، ایمنی و آرامش اجرا می شود 37 پایگاه ثابت و سیار مشغول امدادرسانی خواهند شد.

وی ادامه داد: در این طرح تمامی پایگاه های ثابت استان که در طول سال در جاده ها مشغول امدادرسانی هستند در آماده باش کامل بوده و با تمام توان و به طور شبانه روزی در خدمت مسافران خواهند بود.

حسین پور با بیان اینکه در این پایگاه ها هر روز چهار نفر نجاتگر مجرب حضور خواهند داشت، گفت: هر کدام از این نیروها که دوره های خاص امداد ونجات از قبیل امداد جاده ای، رهاسازی و نجات را طی کرده اند با بهره گیری از تجهیزات پیشرفته از قبیل خودروهای آمبولانس، خودروهای نجات و تجهیزات برش در مواقع حادثه به یاری مصدومان می شتابند.

وی افزود: نیروهای حاضر در این پایگاه ها در مواقع راهبندان نیز اقدام به اسکان اضطراری مسافران در پایگاه نموده و جیره خشک و تغذیه هایی را در میان آن ها توزیع خواهند کرد.

معاون امداد ونجات جمعیت هلال احمر استان ادامه داد: همچنین در این طرح تیم های امداد هوایی با بهره گیری از یک فروند بالگرد و تیم امداد و نجات کوهستان نیز در خدمت مسافران خواهند بود.

وی در خصوص تعداد دستگاه های کمک رسان در این طرح ها گفت: 38 دستگاه آمبولانس، 15 خودرو نجات، یک فروند بالگرد، سه دستگاه خودرو آرگو، چهار دستگاه موتور سیکلت و 25 دستگاه وسیله نقلیه دیگر نیز در خدمت این نهاد خواهند بود.

کد خبر 2018757

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha