به گزارش خبرنگار مهر، حسن میرزایی صبح شنبه در جمع خبرنگاران بیان داشت: برای جلوگیری از افزایش کاذب قیمتها و تنظیم بازار میوه پایان سال، اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستانهای ورامین و قرچک اقدام به توزیع میوه به قیمتهای مناسب میان شهروندان کرده است.
وی افزود: در این جایگاه های عرضه مستقیم میوه برای نوروز سیب با قیمت ۱۵ هزار و ۵۰۰ ریال و پرتغال با قیمت ۱۴هزار و ۵۰۰ ریال توزیع می شود که این میوه از کیفیت مناسبی برخوردار هستند.
نظارت دقیق بازرسان برای جلوگیری از تخلفات و گرانفروشی
سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستانهای ورامین و قرچک تصریح کرد: برای ایجاد سهولت در خصوص تهیه میوه توسط شهروندان ورامین و قرچک، 18 ایستگاه در سطح این دو شهرستان مستقر شده است که در این مناطق بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستانهای ورامین و قرچک بر توزیع میوه نظارت دقیق دارند تا تخلف و گرانفروشی صورت نگیرد.
وی اضافه کرد: اکنون در سطح شهرستانهای ورامین و قرچک مشکلی برای عرضه میوه در سطح بازار وجود ندارد و در صورت افزایش نیاز شهروندان میزان عرضه روزانه را افزایش خواهیم داد تا تمامی شهروندان بتوانند از این میوه ها با قیمت مناسب استفاده کنند.
میرزایی تصریح کرد: از شهروندان تقاضامندیم در صورت مشاهده هر گونه تخلف مانند گرانفروشی، کم فروشی، تقلب، عدم درج قیمت و... با شماره تلفنهای ۱۲۴ و ۳۶۲۴۳۷۸۸ تماس حاصل کنند تا بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستانهای ورامین و قرچک ضمن اطلاع در خصوص رفع این موراد و تخلفات اقدامات لازم را انجام دهند.
نظر شما