پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ شهریور ۱۳۸۲، ۱۹:۱۲

خاتمي در ديدار فرستاده ويژه نخست وزير مالزي :

استفاده از ظرفيتهاي دنياي اسلام براي پيشرفت و ترقي ضرورت امروز ملل اسلامي است

استفاده از ظرفيتهاي دنياي اسلام براي پيشرفت و ترقي ضرورت امروز ملل اسلامي است

فرستاده ويژه نخست وزير مالزي بعد از ظهر امروز با آقاي خاتمي رييس جمهوري ديدار و دعوت نامه رسمي آقاي "ماهاتير محمد" از آقاي خاتمي براي حضور در دهمين اجلاس سران سازمان كنفرانس اسلامي را تقديم وي كرد.

به گزارش خبرگزاري مهر رئيس جمهور در اين ديدار با مهم دانستن نشست سران كنفرانس اسلامي كه مالزي رياست دوره آتي آن را به عهده خواهد داشت: موقعيت كنوني و مخاطرات پيش روي جهان اسلام را حساس خواند و بر تبادل نظر اين كشور ها به منظور مقابله مدبرانه بافضاي جنگ زده حاكم بر دنيا و نيز تروريسم تاكيد كرد.
رييس جمهور با تاييد حركت دولت مالزي به منظور دستيابي به پيشرفت  در عين حفظ استقلال، گفت: با توجه به رياست مالزي بر سازمان غير متعهدها و كشورهاي اسلامي، اين كشور نقش برجسته اي در سطح جهان ايفا خواهد كرد.
آقاي خاتمي اظهار اميدواري كرد: اجلاس سران كشورهاي اسلامي در سطح بسيار بالا به منظور حل مشكلات و يافتن راهكارهاي غلبه بر آن تشكيل شود.
آقاي "داتوك سري اوتاما رييس با تيم"  فرستاده ويژه مالزي نيز در اين ديدار بااشاره به نزديكي ديدگاههاي دو كشور درخصوص ضرورت ايجاد كشورهاي اسلامي براي مقابله با چالشهاي موجود، از ديدگاههاي تهران در قبال حوادث اخير تجليل كرد.
وي عملكرد برخي قدرتها در برخورد باتمدن كشورهاي اسلامي را مبني بر يكجانبه گراي و تحميل خواند و آن را نادرست ارزيابي كرد.
فرستاده ويژه مالزي خواستار تلاش براي يافتن راههايي به منظور اجرايي و عملي شدن تصميمات كشورهاي اسلامي در اين نشست شد.

 

کد خبر 20199

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha