پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱ فروردین ۱۳۹۲، ۱۰:۴۳

عزیزی:

گاوداری 2500 راسی در شیروان احداث می شود

گاوداری 2500 راسی در شیروان احداث می شود

شیروان - خبرگزاری مهر: نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی گفت: به زودی ساخت گاوداری دو هزار و 500 راسی در شیروان توسط بنیاد مستضعفان کشور آغاز می شود.

عبدالرضا عزیزی در گفتگو با خبرنگار مهر، عنوان کرد: بنیاد مستضعفان کشور اجرای طرح دامداری دو هزار و 500 راسی از محل مصوبات سفر رهبری را در شیروان تقبل کرده و این طرح به زودی کلنگ زنی خواهد شد.

وی اظهار داشت: این طرح کشاورزی که از مهم ترین مصوبات اقتصادی دولت در راستای سفر رهبری به خراسان شمالی محسوب می شود؛ توسط بنیاد مستضعفان کشور با اعتبار 310 میلیارد ریال در طول سه سال تکیمل خواهد شد.

عزیزی همچنین تکمیل واحد صنعتی بهنوش شیروان با اعتبار 350 میلیارد ریال را از دیگر مصوبات مهم اقتصادی سفر مقام معظم رهبری به شیروان ذکر کرد و افزود: این طرح هم از اعتبارات سفر رهبری در شهرستان شیروان اجرایی خواهد شد.

به گفته وی علاوه بر این در سفر رهبری به شیروان مجوز ایجاد یک مجتمع کشت و صنعت هزار هکتاری نیز در منطقه جیرستان این شهرستان اخذ شده است.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی کمک ویژه به نیروگاه سیکل ترکیبی و بیمارستان 200 تخت خوابی شیروان را از دیگر مصوبات سفر رهبری به خراسان شمالی دانست و اظهار داشت: علاوه بر این در سفر رهبری به شیروان مجوز احداث خانه مهر برای بازنشستگان شیروانی نیز اخذ شده و کلنگ این مجتمع نیز به زودی به زمین می خورد.

به گزارش خبرنگار مهر، در سفر هیئت دولت به خراسان شمالی در راستای سفر رهبری 200 مصوبه با هزار و 400 طرح عمرانی و زیرساختی با اعتبار 38 میلیارد ریال برای این استان به تصویب رسید.

قائم مقام استاندار خراسان شمالی در ستاد پیگیری مصوبات و منویات سفر مقام معظم رهبری به این استان در آخرین روزهای سال 91 گفته بود که تاکنون 60 درصد از اعتبارات مصوب سفر رهبری به این استان که در مرحله نخست ابلاغ شده بود، جذب شده است.

رضا جلالی عنوان کرده بود که برای مرحله نخست هزار و 570 میلیارد ریال معادل 60 درصد اعتبارات ابلاغی اعتبار تخصیص یافته و 40 درصد دیگر از این اعتبارات تخصیصی نیز در خزانه استان است.

وی از ابلاغ هزار و 140میلیارد ریال اعتبار در قالب دومین مرحله اعتبارات سفر رهبری به استان خبر داده و اضافه کرده بود که تا اعتبارات مرحله نخست هزینه نشود، نمی توان اعتبار مرحله دوم را به مصرف رساند.

کد خبر 2021528

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha