پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ فروردین ۱۳۹۲، ۹:۴۳

یاوری در گفتگو با مهر:

فدراسیون به فکر آبروی نمایندگان ایران باشد/ از تعطیلات استفاده کردیم

فدراسیون به فکر آبروی نمایندگان ایران باشد/ از تعطیلات استفاده کردیم

سرمربی تیم فوتبال فجر سپاسی معتقد است برنامه فدراسیون برای تیم‌هایی که نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا هستند فشرده است. او می‌گوید فدراسیون فوتبال باید به فکر آبرو و ارزش نمایندگان ایران باشد.

محمود یاوری در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص دیدار تیم‌های فوتبال فجر با سایپا اظهار داشت: ما از تعطیلات به بهترین نحو ممکن استفاده کردیم و از بازیکنانم که در تمرینات با انگیزه و مصمم حاضر می‌شدند تشکر می‌کنم. در این مدت چند بازی تدارکاتی با تیم‌های امید خود برگزار کردیم و آماده‌ایم تا روز جمعه به مصاف سایپا برویم.

وی درباره اینکه کسب یک پیروزی خیال فجر را بابت ماندن در لیگ راحت می‌کند، تاکید کرد: ما به جدول نگاه نمی‌کنیم و تا هفته آخر با قدرت به کارمان ادامه خواهیم داد. قبلا هم گفته بودم که ماندن در لیگ برتر برای ما مدینه فاضله است و قرار گرفتن در جایگاه هفتم تا دوازدهم برای فجر قهرمانی به حساب می‌آید.

سرمربی فجر همچنین با بیان اینکه اکثر تیم‌ها به خاطر وقفه در لیگ، از شرایط مسابقه خارج شده اند، تصریح کرد: ظلم به سویه، عدل است. وقتی تیمی مثل سپاهان در عرض سه روز، دو بازی انجام می‌دهد دیگر برای ما جای اعتراض نمی‌ماند. البته برنامه فدراسیون فوتبال برای استقلال و سپاهان فشرده است. فدراسیون باید به فکر ارزش و اعتبار فوتبال ما در آسیا باشد تا نمایندگان‌مان مقابل حریفانشان اینطوری شکست نخورند.

تیم‌های فوتبال فجر سپاسی و سایپا روز جمعه این هفته در ورزشگاه انقلاب کرج و در چارچوب مسابقات هفته سی و یکم لیگ برتر به مصاف هم خواهند رفت.

کد خبر 2025290

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha