پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ تیر ۱۳۸۴، ۱۷:۴۹

حسين شريعتمداري : پرداخت صحيح مطبوعات به مباحث ديني و مذهبي راهكاري براي ترويج مباني ارزشمند اسلامي است

حسين شريعتمداري : پرداخت صحيح مطبوعات به مباحث ديني و مذهبي راهكاري براي ترويج مباني ارزشمند اسلامي است

شريعتمداري مدير مسئول روزنامه كيهان با تأكيد بر اينكه دين در تمام مقوله هاي زندگي بشر نقش دارد ، پرداخت صحيح مطبوعات به مباحث ديني و مذهبي را راهكاري براي ترويج مباني ارزشمند اسلامي اعلام كرد .

حسين شريعتمداري مدير مسئول روزنامه كيهان در گفتگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" اظهار داشت : دين در تمامي عرصه هاي زندگي بشر نقش دارد و نمي توان آن را از ديگر مقوله هاي زندگي و حتي دنياي خبري جدا كرد .

وي با تأكيد بر اينكه پرداخت مناسب به مباحث و موضوعات ديني و مذهبي ، راهكاري بسيار مناسب براي ترويج مباني و ارزشهاي اسلامي است ، گفت : بطور كلي در يك جامعه اسلامي ، مسئله اي مهمتر و سازنده تر از مباحث مذهبي و ارزشهاي ديني وجود ندارد كه بايد بدقت مورد رسيدگي و پرداخت قرار گيرند .

شريعتمداري افزود : بي ترديد در چنين شرايطي و با توجه به اهميت مباحث ديني و مذهبي ، تنها اختصاص صفحه و يا ستوني به اين مباحث كفايت نمي كند ، بلكه مي بايست فعالان عرصه مطبوعات در تمام مسائل و حوزه هاي كاري و خبري خود ، دين را مورد توجه داشته و صبغه هاي آن در توليدات آنها و همچنين مطالب  منعكس شده ، بخوبي نمود داشته باشد .

مدير مسئول روزنامه كيهان با تأكيد بر اينكه چنين شيوه اي مي تواند در تمام رسانه ها بكارگرفته شود ، تأثيرگذاري آن را در سطح جامعه بسيار سازنده و مفيد اعلام كرد و گفت : ما در روزنامه كيهان تلاش مي كنيم با توجه ويژه به مطالب و مباحث ديني و مذهبي در اين راستا فعاليت ارزشمندي داشته باشيم .

شريعتمداري با اشاره به اينكه در روزنامه كيهان برخي مطالب بصورت مستقيم عنوان مي شوند ، تصريح كرد : صبغه دين در ديگر مطالب روزنامه نيز مورد توجه قرار مي گيرد ، در واقع مطالب صفحات مختلف روزنامه دور از مباني و مصالح ديني نيست ، اين نشانه ، حتي در صفحات سياسي نيز ديده مي شود چرا كه معتقد هستيم سياست و ديانت عين يكديگر هستند . 

کد خبر 202606

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha