پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ فروردین ۱۳۹۲، ۱۴:۵۶

مومنی:

دو کوهنورد از کوههای صاحب الزمان کرمان سقوط کردند

دو کوهنورد از کوههای صاحب الزمان کرمان سقوط کردند

کرمان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان آتش نشانی کرمان از سقوط دو کوهنورد از کوههای مرتفع صاحب الزمان کرمان خبر داد.

محمد حسین مومنی در گفتگو با مهر اظهارداشت: کوههای مرتفع صاحب الزمان که مشرف به شهر و جنگل انبوه پردیسان قائم است همیشه برای مردم کرمان برای کوهنوردی وسوسه انگیز بوده اند و به همین دلیل چند راه کوهنوردی استاندارد در این ارتفاعات ساماندهی شده است اما برخی افراد ترجیه می دهند از مسیرهای دیگر عبور کنند که بعضا صعب العبور هستند.

وی افزود: در همین زمینه دو نفر اقدام به صعود از این ارتفاعات کردند که به دلیل عدم آشنایی با فنون کهنوردی و عدم رعایت نکات ایمنی با مشکل مواجه می شوند و از کوه سقوط می کنند که در نهایت به مجروح شدن این افراد منجر می شود.

مومنی گفت: این دو فرد در دو حادثه جداگانه دچار سانحه شده اند و در موردی دیگر یک کوهنورد در ارتفاعات همین کوهها گیر می کند و در هر سه حادثه با اطلاع رسانی به موقع مردم این افراد نجات پیدا می کنند.

وی از مردم کرمان خواست در صورت اقدام به کوهنوردی ابتدا مقدمات کوهنوردی را فرا بگیرند و یا در مسیرهای امن کوهنوردی کنند.
 

کد خبر 2027559

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha