پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ فروردین ۱۳۹۲، ۱۴:۵۶

زارعی کوشا عنوان کرد:

مراجعه 10 هزار نفر به کمیسیون ماده 10 هدفمندی یارانه‌ها در فرمانداری قم

مراجعه 10 هزار نفر به کمیسیون ماده 10 هدفمندی یارانه‌ها در فرمانداری قم

قم - خبرگزاری مهر: فرماندار قم با اشاره به فعالیت کمیسیون ماده 10 هدفمندی یارانه‌ها در فرمانداری شهرستان قم گفت: در سال گذشته تعداد 10 هزار نفر مراجعه داشتند و برای این افراد پرونده تشکیل شد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا در اولین جلسه شورای اداری استان قم در سال جدید که در تالار معصومیه استانداری برگزار شد، با ارائه گزارش عملکرد فرمانداری قم در سال گذشته اظهار داشت: در سال گذشته 6 جلسه شورای امنیت شهرستان برگزار شد و کمیته های امنیتی نیز در بخش های استان فعال شدند که نتایج خوبی را به همراه داشت.

وی با اشاره به برگزاری جلسات شورای آموزش و پرورش شهرستان قم ابراز داشت: در سال گذشته 10 جلسه با 98 مصوبه برگزار شد که تا کنون 85 مصوبه اجرایی و مابقی نیز در حال اجرا است.

فرماندار قم با بیان اینکه شورای بهداشت شهرستان در ماه های گذشته احیا شده است افزود: این شورا 4 جلسه خود را با 30 مصوبه برگزار کرده که نتایج خوبی در بر داشته است.

وی اضافه کرد: جلسه برررسی مشاغل خانگی با 6 جلسه اصلی و 2 جلسه فرعی در مجموع 41 مصوبه داشته است و تمام اعتباری که در این زمینه در سال 90 در نظر گرفته شده بود جذب شد.

زارعی‌کوشا گفت: کمیسیون نظارت شهرستان نیز 48 جلسه در سال گذشته برگزار کرد که بازدید از مناطق 8 گانه شهری و بخش‌های استان و پروژه‌های استانی در مجموع 122 مصوبه داشته است.

فرماندار قم با اشاره به فعالیت‌های کمیته انطباق مصوبات شورای اسلامی شهر ابراز داشت: در سال گذشته 65 جلسه برای بررسی دو هزار و 300 مصوبه شورای اسلامی برگزار شد.

وی همچنین عنوان کرد: برای ساماندهی هسته مرکزی شهر، ستاد ویژه‌ای با 6 کمیته تشکیل شد که اقدامات خوبی نیز در این زمینه صورت کرفت.

زارعی‌کوشا با اشاره به فعالیت کمیسیون ماده 10 هدفمندی یارانه‌ها در فرمانداری شهرستان قم گفت: در سال گذشته تعداد 10 هزار نفر مراجعه داشتند و برای این افراد پرونده تشکیل شد که استان قم در این زمینه در کشور رتبه برتر را دارد.

وی افزود: در سال جاری تلاش می‌شود مقدمات برای برگزاری انتخاباتی پر شکوه و با حضور گسترده مردم با همکاری دستگاه‌های مختلف صورت گیرد تا حماسه سیاسی که مد نظر رهبر معظم انقلاب بوده است در قم نیز به خوبی رقم بخورد.

 

کد خبر 2027560

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha