پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۰ فروردین ۱۳۹۲، ۱۰:۴۰

نخستین دوره مسابقات قرآن ویژه طلاب گلستان برگزار می شود

نخستین دوره مسابقات قرآن ویژه طلاب گلستان برگزار می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: نخستین دوره مسابقات استانی قرآن کریم ویژه طلاب گلستانی از سوی مدیریت حوزه علمیه استان برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، این مسابقه پنجم اردیبهشت ماه سالجاری در حوزه علمیه گلستان برگزار می شود و مهلت ثبت نام این مسابقات تا پایان ماه جاری است.

علاقمندان می توانند در رشته های حفظ (جزء اول یا جزء سی ام)، قرائت تحقیق (سوره انبیاء)، ترتیل(5 جزء اول) و اذان شرکت کنند و به سه نفر از برگزیدگان هر رشته جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
 
ارتقاي سطح فرهنگ قرآنی و اسلامی و اعتلاي اخلاق و ایمان دینی در مدارس، ایجاد انس و الفت بیش از پیش طلاب مدارس با قرآن کریم و مفاهیم والاي آن، تقویت و توسعه فضاي معنوي و قرآنی در مدارس علمیه سراسر استان، ارج گذاري به فعالیت هاي قرآنی و تشویق نخبگان قرآنی مدارس و شناسایی و معرفی استعدادهاي برجسته قرآنی طلاب به مدیریت قرآن و عترت از اهداف برگزاری این مسابقه قرآنی اعلام شده است.
 
کارگاه آموزشی مهدویت با موضوع عنصر پدیدار شناسی عصر ظهور
 
کارگاه آموزشی مهدویت با موضوع عنصر پدیدارشناسی عصر ظهور صبح سه شنبه با حضور طلاب مدرسه علمیه امام خمینی(ره) گرگان برگزار شد.
 
پدیده های جهان در زمان ظهور حضرت حجت(عج) و نقش مردم پیش از ظهور از موضوعات این کارگاه آموزشی بوده است و حجت الاسلام احمد ناظر به عنوان استاد در این کارگاه حضور داشته و در پایان به پرسش های طلاب پاسخ داده شد.
کد خبر 2028807

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha