پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۰ فروردین ۱۳۹۲، ۱۹:۲۳

عصر امروز/

معاون وزیر راه و شهرسازی از طرح های عمرانی خراسان شمالی بازدید کرد

معاون وزیر راه و شهرسازی از طرح های عمرانی خراسان شمالی بازدید کرد

بجنورد- خبرگزاری مهر: معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شركت مادرتخصصی ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل كشور از طرح های راه سازی در خراسان شمالی بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد صادقی عصر سه شنبه در سفر به خراسان شمالی به همراه مسئولین این استان از طرح های راه سازی فعال در خراسان شمالی نظیر پروژه چهار خطه کردن محور بجنورد- جنگل گلستان و طرح کنارگذر شمالی بجنورد بازدید کرد.

وی در این بازدید بر سرعت بخشی به اجرای این پروژه ها تاکید کرد و گفت: لازم است در کنار افزایش شتاب فعالیت های عمرانی، بر کیفیت ساخت آنها نیز توجه کافی شود. صادقی پروژه چهارخطه کردن محور بجنورد به جنگل گلستان را از جمله طرح های مهر ماندگار استان ذکر کرد و افزود: باید برای اتمام این طرح در موعد مقرر از تمامی ظرفیت ها استفاده شود.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی نیز در این بازدید عنوان کرد: پروژه چهارخطه کردن محور بجنورد- جنگل گلستان از مصوبات سفر هیئت دولت به خراسان شمالی است که در صورت تامین اعتبار دو هزار میلیارد ریالی، بخش زیادی از آن به بهره برداری خواهد رسید.

علی اصغر بدیعی مقدم این محور را یکی از چهارمحور حادثه خیز کشور دانست و بر لزوم هر چه زودتر این میزان اعتبار تاکید کرد.

کد خبر 2029451

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha