به گزارش خبرنگار مهر محمدرضا ميري صبح امروز به خبرنگاران گفت: کمک های مردمی در استان موجب آزاد سازی تعداد 18 زندانی جرایم غیر عمد در پایان سال گذشته شد.
وی افزود: جمع آوری کمک های مردمی به میزان 150 میلیون ریال موجب شد تا این زندانیان که به دلیل عدم تمکن مالی در پرداخت دیه در زندان بسر می بردند به آغوش خانواده هایشان بازگردند.
این مسئول گفت: کمیته امداد در راستای محرومیت زدایی و کمک به خانوارهای مددجو در طول سال نسبت به برگزاری طرح های متعدد با مشارکت مردم اقدام می کند که این برنامه ها تاکنون نقش مهمی در کمک و رفع نیاز های مددجویان داشته است.
وی ادامه داد: این طرح ها در قالب اکرام ایتام، محسنین، احسان حسینی و صدقات با مشارکت مردم منجر به جمع آوری مبالغی می شود که به منظور کمک به مددجویان و جامعه هدف پیش بینی شده هزینه میشود.
وی گفت: طرحهای مشارکتی برگرفته از سنتهای حسنه اسلامی بوده و هریک با هدف خاصی به منظور کمک به نیازمندان اجرایی می شود.
نظر شما