غلامرضا منتظری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به جایگاه شاعر و عارف نامدار ایرانی – ترکمن افزود: جایگاه مختوقلی در حوزه بین المللی نیز ویژه و قابل احترام است.
وی اظهار داشت: از این رو، امسال نیز همانند سالهای قبل همایش بزرگداشت مختومقلی فراغی در استان برگزار می شود.
وی عنوان کرد: بزودی اولین نشست برگزاری مراسم سالگرد تولد مختومقلی فراغی با حضور استاندار استان برگزار می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان به دستاوردهای سال وضعیت فرهنگ و هنر در سال گذشته در استان اشاره کرد و گفت: پارسال بر اساس ارزیابیهای کشوری، سالی پر از موفقیت در این حوزه بوده است.
منتظری بیان داشت: فرهنگ و ارشاد در جشنواره شهید رجایی استان تربه خوبی کسب کرد و هم در سطح کشور به عنوان اداره کل برتر در مقایسه با همه دستگاهها شناخته شده است.
نظر شما