پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ فروردین ۱۳۹۲، ۹:۰۲

صابری به مهرعنوان کرد:

رعایت حق و عدالت درعرصه سیاسی موجب حضور حماسی مردم درانتخابات می شود

رعایت حق و عدالت درعرصه سیاسی موجب حضور حماسی مردم درانتخابات می شود

یاسوج – خبرگزاری مهر: استاندار کهگیلویه و بویراحمد معتقد است: رعایت حق و عدالت در عرصه سیاسی موجب حضور حماسی مردم در انتخابات و تحقق حماسه سیاسی خواهد شد.

سید حسین صابری به خبرنگار مهر گفت: بررسی فضای جهانی و فضای حاکم بر کشور نشان می دهد که استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا پس از پیروزی انقلاب اسلامی برای تامین منافع خود و بازگرداندن جایگاهش دست به هر کاری می زند.

وی آخرین ترفند آمریکا برای ضربه به انقلاب اسلامی را استفاده از حربه های اقتصادی و تحریم ها عنوان کرد و افزود: دشمن فکر می کند می تواند با این ترفند بین مردم و رهبری نظام و جامعه و دولت فاصله بیندازد تا به اهدافش برسد اما نتیجه ای نخواهد گرفت.

صابری تصریح کرد: این توطئه دشمنان نظام نیز همچون گذشته با درایت و دوراندیشی رهبر معظم انقلاب و هوشیاری مردم خنثی و بی اثر می شود.

وی با اشاره به انتخاب شعار حماسه سیاسی و اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری، گفت: ولی امر مسلمین در سالجاری با تحلیل های کامل از اوضاع جهانی و موج بیداری اسلامی، مثل همیشه و خیلی زود دست استکبار را خواندند و با توجه به نقش مردم در اداره کشور و حاکمیت مردم سالاری دینی، حماسه سیاسی را برای تشویق مردم در عرصه های مختلف از جمله انتخابات مطرح کردند.

پشتوانه مردمی و تبعیت از ولایت رمز ماندگاری انقلاب

استاندار استان با بیان اینکه مقام معظم رهبری بسیار فراگیرتر از آنچه به ذهن یک انسان معمولی می رسد، آینده را می بینند و برای آن طراحی می کنند، افزود: ایشان غافل از مسائل اقتصادی و معیشت مردم نیستند و به مسائل اقتصادی در کنار مسائل سیاسی اهمیت می دهند و بر این اساس حماسه اقتصادی را مطرح کردند.

صابری تاکید کرد: امروز وظیفه مسئولین به عنوان سربازان عرصه اجرایی و خدمت این است که به گونه ای عمل کنند که با تلاش در جهت قطع وابستگی ها و ارتقای درآمدهای غیرنفتی، افزایش کمی و کیفی تولیدات داخلی و تغییر الگوی مصرف، حماسه سازان اقتصادی هم باشند.

وی تلاش در جهت تامین امنیت، آرامش و سلامت مردم را از دیگر وظایف مسئولین دانست و گفت: در34 سال گذشته هرکجا با پشتوانه مردمی گوش به فرمان ولایت بوده ایم، در مقابل توطئه های دشمنان سربلند بیرون آمده ایم.

صابری با بیان اینکه مردم وظیفه خود را در قبال نظام می دانند، اظهار داشت: خدمت بی ادعا به مردم و جلب رضایت آنها موجب حضور بیشتر مردم در صحنه خواهد شد.

وی رعایت حق و عدالت و قانون را از دیگر عوامل حضور مردم در صحنه ها عنوان کرد و افزود: مردم ثابت کرده اند که اگر مسئولین را امین و حافظ رای خود بدانند و ما مسئولین از بیت المال به نفع کاندیدای خاصی استفاده نکرده و حق و عدالت را در عرصه سیاسی و انتخابات رعایت کنیم، به راحتی پای صندوقهای رای می آیند و با حضور خود حماسه ای بزرگ خلق می کنند و پیروز نهایی هم خود آنها و نظام اسلامی خواهند بود.

 

 

کد خبر 2032449

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha