پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ تیر ۱۳۸۴، ۱۶:۰۲

دكتر احمدي نژاد در ديدار وزير و معاونان وزارت امور خارجه :

دنيا بايد در برابر اراده و خواست ملت ايران سر تعظيم فرود آورد

دنيا بايد در برابر اراده و خواست ملت ايران سر تعظيم فرود آورد

دكتر احمدي نژاد رييس جمهور منتخب ملت ايران در ديدار كمال خرازي وزير امور خارجه و معاونين اين وزارتخانه تصريح كرد: دنيا بايد در برابر اراده و خواست ملت ايران سر تعظيم فرود آورد.

به گزارش خبرگزاري "مهر" ؛ رييس جمهورمنتخب در اين ديدار ازمردم سالاري و انتخابات به عنوان يك پديده واقعي و حقيقي در جمهوري اسلامي ايران ياد كرد و استقرار عملي اراده ملت ايران در هر دوره از انتخابات را فرصتي براي افزايش اقتدار ملي و توان دولت براي تامين منافع كشور، پيشبرد سياستهاي اصولي خارجي و عزت و سرافرازي هر چه بيشتر ملت ايران در جهان دانست.

دكتر احمدي نژاد افزود: حماسه نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري، دستاوردي بزرگ و يك عامل افتخار و اقتدار براي ملت ايران و پديد آورنده فرصتي استثنايي و تواني جديد براي نظام است و مسوولان دستگاه ديپلماسي خارجي جمهوري اسلامي ايران بايد از آن به عنوان پشتوانه اي نيرومند براي تامين اهداف سياست خارجي استفاده كنند.

وي از گرفتار شدن برخي دولتهاي غربي در حصار دوگانگي و تناقض رفتاري در ارتباط با استفاده ملتها از دموكراسي، ابراز تاسف كرد و افزود: برخي مدعيان دموكراسي كه خود را مروج و مدافع مردم سالاري در دنيا معرفي مي كنند، وقتي به ايران مي رسند، مردم را به عدم استفاده از اين حق بديهي، دعوت و تشويق مي كنند و براي جلوگيري از به كرسي نشستن اراده و تصميم ملت ايران، با توسل به انواع اتهامات، ايران اسلامي را آماج تهاجمات خود قرارمي دهند.

رييس جمهورمنتخب ، سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران را مبتني بر اصولي ثابت وروشن دانست و تاكيد كرد كه دنيا بايد در برابر اراده و خواست ملت ايران سر تعظيم فرود آورد و بديهي است دولتهايي كه اين اصل مهم و اساسي در مناسبات بين المللي را در روابط خود با ايران محترم مي شمرند، منزلت و جايگاه خود را نزد ملت ايران حفظ خواهند كرد.

احمدي نژاد پديده بد اخلاقي در عرصه روابط بين الملل را محصول بدگماني و سوء برداشت دانست و در مورد چگونگي تعامل با اين رفتار ناهنجار، رهنمودهايي را به مسوولان دستگاه سياست خارجي ارايه كرد.

بنا براين گزارش دراين ديدار كه در دفتر رييس جمهور منتخب ملت انجام شد ، كمال خرازي وزير امور خارجه و معاونين اين وزارتخانه، دكتر احمدي نژاد را در جريان روند فعاليت دستگاه ديپلماسي خارجي ايران قرار دادند.

وزير امور خارجه به موقعيت ممتاز ايران در منطقه و جهان اشاره كرد و اقدامات به عمل آمده براي تامين منافع ملي و برقرار تعامل سازنده و مفيد با كشورهاي مختلف جهان را برشمرد.

معاونين بخشهاي مختلف وزارت امور خارجه نيز در اين ديدار هر يك درباره حوزه هاي تحت مسووليت خود گزارشي را به اطلاع رييس جمهور منتخب ملت رساندند و تاكيد كردند كه توجه جهانيان امروز بيش از هميشه معطوف به انقلاب و تصميمات و جهت گيري هاي اصولي ملت ايران است. 

کد خبر 203401

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha