پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ فروردین ۱۳۹۲، ۱۳:۳۵

قاسمی خبر داد:

افتتاح 300 واحد مسکن مهر در شهرستان دهلران در آینده ای نزدیک

افتتاح  300 واحد مسکن مهر در شهرستان دهلران در آینده ای نزدیک

دهلران - خبرگزاری مهر: رئیس اداره راه مسکن و شهرسازی شهرستان دهلران از افتتاح 300 واحد مسکن مهر در شهرستان دهلران در آینده ای نزدیک خبر داد.

علیر ضا قاسمی در گفتگو با مهر گفت: شهرستان دهلران داری   14 تعاونی مسکن مهر است و از این تعداد تعاونی  11فعال وسه تعاونی به خاطر مشکلات حقوقی غیر فعال هستند.
 
وی افزود: خوشبختانه دولت اقدمات موثری برای پروژهای مسکن مهر در این شهرستان انجام داده است و در آینده نزدیک 300 واحد از منازل مسکن مهر فر هنگیان وکوی کارمندی شهرستان دهلران به بهر برداری می رسند.
 
قاسمی گفت: سایر تعاونهای مسکن مهر از جمله تعاونهایی که داری قر راداد سه جانبه هستند از پیشرفت فیزیکی مناسبی بر خوردار هستند.
 
رئیس اداره راه مسکن و شهرسازی شهرستان دهلران اظهار داشت: تعداد 726 واحد از این منازل داری قرارداد سه جانبه هستند  و با برنامه ریزی های انجام شده تلاش می شود تا پایان سال  92 کل منازل مسکن مهر در این شهرستان به بهر ه برداری برسند.

قاسمی افزود: دولت جهت تکمیل زیر ساختهای مورد نیاز اقدامات خوبی انجام داده است که می طلبد اعضای تعاونی ها سهم آورده خود را پرداخت کنند.

کد خبر 2034573

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha