پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ فروردین ۱۳۹۲، ۱۰:۰۶

زیرکی بیان کرد:

کمبود مکان های تفریحی یکی از عوامل افزایش افسردگی در بانوان زاهدانی است

کمبود مکان های تفریحی یکی از عوامل افزایش افسردگی در بانوان زاهدانی است

زاهدان-خبرگزاری مهر: نایب رییس شوراي اسلامي شهر زاهدان گفت: متاسفانه کمبود مکان های تفریحی در زاهدان یکی از عواملی است که افسردگی بانوان را افزایش داده است.

فاطمه زیرکی در گفتگو با مهر گفت: درصد افسردگي بانوان استان نسبت به ساير استان ها بيشتر است و متاسفانه عدم وجود مكان هاي تفريحي اختصاصی بانوان به این قضیه دامن زده است.

وی از كاهش بودجه مربوط به مسائل بانوان به عنوان یکی از مشكلات فراروي آنها یاد کرد و گفت: تمامي مسئولان بايد با ايجاد مديريتی واحد و خودداري از موازي كاري در راستای رفع كردن مشكلات بانوان استان گام بردارند.

زیرکی گفت: موضوع اشتغال بانوان یکی از راهکار های مناسب برای افزایش روحیه امید و زندگی در آنها است که می توان با ايجاد مراكز كار آفريني و یا بکارگیری بانوان هنرمند در نمايشگاه هاي صنايع دستي كشوري و ساير همايش ها به ان پاسخ داد.

وی با اشاره به نقش بانوان در جامعه گفت : بيش از نيمي از جمعيت جامعه را بانوان تشكيل ميدهد و بدون مشاركت آنان نمي توان در توسعه پايدار شهري موفق باشيم .

وی ادامه داد شهرداری زاهدان در نظر دارد تا در این راستا نسبت به در اختیار گذاشتن فرهنگسراها و بازارهاي محلي به صورت رایگان و به بانوان هنرمند اقدام کند.

این عضو شورای اسلامی زاهدان افزود: در حال حاضر زمینی به مساحت 5 هکتار نیز به منظور احداث پارک بانوان در اختیار استانداری قرار داد شده است.

 

کد خبر 2035048

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha