به گزارش خبرنگار مهر در قم، حبيب الله عسگر اولادي ظهر پنج شنبه در ديدار با آيت الله اميني كه در دبیرخانه مجلس خبرگان رهبري در قم برگزار شد اظهار داشت: در حال حاضر هشت نفر را انتخاب كردهايم كه با توجه به برنامهها و شرايط نهايتا يك نفر را برای كانديداتوري معرفي خواهيم كرد.
وي گفت: براي جلوگيري از تخريب كانديدا تصميم بر اين است كه كانديداي مورد نظر بعد از نيمه ارديبهشت يا اواخر آن معرفي شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه عنوان كرد: جامعيتن قصد ندارند كه به شكل مصداقي وارد انتخابات شوند و جامعه روحانيت مبارز نيز در اين باره دو نظر دارد كه يك اين است كه با ورود به مصداق در انتخابات شركت داشته باشد يا اينكه بدون مصداق باشد.
فعاليتهاي کمیته امداد در راستاي ايجاد خودكفايي در خانواده محرومان است
وی در ادامه با اشاره به فعاليتهاي كميته امداد و با بيان اينكه شرايط امروز اين نهاد با گذشته تفاوت چشمگيري دارد عنوان كرد: در حال حاضر فعاليتهاي اين نهاد در راستاي ايجاد خودكفايي در خانواده محرومين است.
عسگر اولادي ادامه داد: اگر در گذشته خدمات رساني و فعاليتهاي اين نهاده تنها به پنج يا 6 مورد معطوف ميشد در حال حاضر اين نهاد در 45 زمينه مشغول فعاليت است.
عضو شوراي مركزي كميته امداد با اشاره به ايجاد اشتغال توسط كميته امداد امام خميني(ره) بيان كرد: اشتغالزايي اين كميته جنبه بومي داشته زودبازده بوده و نيازي به ارز ندارد و حتي در منطقه نيز بازار براي فروش وجود دارد.
وي در ادامه از آيت الله اميني درخواست كرد كه از فعاليتهاي اين كميته بازديدي داشته باشند.
خودکفایی 180 هزار خانواده تحت پوشش کمیته امداد طي دو سال گذشته
در ادامه اين ديدار نيز سرپرست كميته امداد امام خميني(ره) طي سخناني با بيان اينكه مهمترين چيزي كه در خانوادههاي محروم ديده ميشود، نبود اعتماد به نفس و عدم آمادگي آنان براي حضور در صحنه كار و تلاش است، بيان كرد: كميته امداد سعي داشته تا شرايط اينگونه افراد را به تعادل برساند و با كشف استعدادها و به فعليت رساندن آن زمينه رشد و شكوفايي استعدادها را فراهم و اين افراد را وارد حوزه اشتغال كند.
حسين انواري به آموزش مهارتهاي مختلف در اوقات فراغت به دانش آموزان اشاره و بيان كرد: اين نهاد دانش آموزان تحت پوشش را تشويق به حضور در هنرستان ها مي كند تا علاوه بر گرفتن مدرك تحصيلي بتوانند حرفه را نيز بياموزند.
وي ادامه داد: طي دو سال گذشته 180 هزار خانواده تحت پوشش به خودكفايي رسيدند و طي يكسال گذشته نيز اين نهاد براي 300 هزار نفر فرصت هاي شغلي ايجاد كرد.
انواري ادامه داد: براي اشتغالزايي افراد تحت پوشش نيز از محل قرض الحسنه اي كه مردم نزد بانكها قرار ميدهند نزديك به هزار و 500 ميليارد تومان به خانواده محروم پرداخت شد تا بتوانند با اين تسهيلات به درآمدزايي و اشتغال و رفع ساير نيازهاي خود بپردازند.
وي با اشاره به دست آوردهاي كميته امداد در بخشهاي مختلف عنوان كرد: روشها و شاخصهاي كميته امداد، الگويي براي برخي از كشورها شده و حتي اين نهاد با شركت در كنفرانسهاي خارج از كشور حرفي براي گفتن در اين كنفرانسها دارد.
سرپرست كميته امداد امام خميني(ره) با تاكيد بر اينكه غرب و الگوهاي آنان به دليل عدم مغايرت با معيارهاي ديني نميتواند مورد استفاده قرار گيرد بر بهرهمندي اين نهاد از تفكرات حوزوي تاكيد كرد.
وي ادامه داد: در حال حاضر نيز كميته امداد در ارائه مشاوره به خانواده ها و همچنين در مبحث زكات از حضور روحانيون بهره مند است كه اين ورود حوزه هرچند جاي كار زيادي دارد اما همين مقدار نيز توانسته كميته امداد را دگرگون كند.
نظر شما