پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۲:۱۴

ساخت تجهیزات پروژه فیبرنوری منازل در اهواز/ تأسیس آزمایشگاه تایید نمونه موبایل

ساخت تجهیزات پروژه فیبرنوری منازل در اهواز/ تأسیس آزمایشگاه تایید نمونه موبایل

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات از امضای تفاهمنامه با دانشگاه شهید چمران اهواز برای حمایت از پروژه تولید و ساخت تجهیزات فیبرنوری و ایجاد آزمایشگاه تایید نمونه گوشی موبایل و تبلت تولید داخل خبر داد.

دکتر مرتضی براری در گفتگو با خبرنگار مهر در پی سفر روز گذشته هیات دولت به استان خوزستان از  امضای چندین تفاهمنامه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با دانشگاه شهید چمران اهواز خبر داد و اظهار داشت: این دانشگاه حدود 1700 دانشجوی مرتبط با حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات دارد که 30 درصد آنها را دانشجویان تحصیلات تکمیلی تشکیل می دهند و حدود 30 عضو هیات علمی در این حوزه وجود دارد.

وی با تاکید بر جمعیت علمی دانشگاهی ارزشمند این استان در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: براساس تفاهم صورت گرفته میان دانشگاه شهید چمران اهواز و پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات مقرر شده است که از ظرفیتهای علمی این دانشگاه در توسعه فناوری اطلاعات و زیرساختهای استان استفاده مناسب صورت گیرد.

براری از شناسایی فرصتهای سرمایه گذاری در حوزه فاوا، توسعه شرکتهای دانش بنیان و مراکز رشد در این بخش، تدوین فرصتها برای بررسی ارائه سرویس های باندپهن و تولید تجهیزات مرتبط با پروژه فیبرنوری منازل – FTTX – در این استان به عنوان دیگر مفاد این تفاهمنامه نام برد و ادامه داد: در این رابطه دانشگاه شهید چمران اهواز آمادگی اجرای پروژه امکان سنجی تولید تجهیزات FTTX را اعلام کرده است؛ در همین حال با توجه به وجود خط تولید تبلت و گوشی های ساخت داخل در این استان، دانشگاه اهواز درخواست ایجاد آزمایشگاه تایید نمونه این کالاها را داده که در دست بررسی قرار دارد.

رئیس پژوهشگاه ICT از ایجاد پژوهشکده ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان خوزستان خبر داد و گفت: در این راستا با تشکیل گروههای پژوهشی تخصصی از ظرفیتهای علوم انسانی در حوزه فاوا استفاده خواهد شد که در این زمینه قراردادی با حضور معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم برای امکان سنجی پروژه هایی در حوزه اقتصاد ICT ، حقوق فناوری اطلاعات و مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات منعقد شده که ظرف 2 ماه آینده باید این امکان سنجی انجام شود.

وی ادامه داد: در همین حال ایجاد کمیته پژوهش و توسعه ICT استان خوزستان نیز برای استفاده از حداکثر ظرفیت دانشگاههای این استان در این حوزه و نهایی کردن مابقی قراردادها در دستور کار قرار گرفت.
 

کد خبر 2038883

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha