سپیده رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این مسابقات 11 و12 اردیبهشت با محوریت استحکام خمشی سرامیک ها، به عنوان مهم ترین پارامتر نشان دهنده خواص مکانیکی سرامیک ها در دانشکده مکانیک دانشگاه تبریز برگزار می شود.
وی ادامه داد: دوره های اول تا سوم این مسابقات با میزبانی دانشگاه آزاد واحد میبد، علم و صنعت و صنعتی شریف برگزار شده است که این بار دانشگاه تبریز به عنوان یکی از مهم ترین و قوی ترین دانشگاه ها در مهندسی مواد ، میزبانی این مسابقات را برعهده گرفته است.
رحیمی تعداد گروه های ثبت نام کننده را 32 تیم اعلام کرد و گفت: این تعداد گروه از 16 دانشگاه معتبر کشور ثبت نام کرده اند و پیش بینی می شود تعداد 100 دانشجوی غیر بومی در این مسابقات به تبریز سفر کنند.
وی یکی از چشماندازهای علم سرامیک و کاربردهای انواع سرامیک ها در دنیا را توانایی بالای مواد برای مقاومت در برابر تنش های مکانیکی دانست و افزود: یکی از دغدغه های دانشگاه و اساتید ایجاد ارتباط بین علم تولیدی و به کارگیری آن در صنعت است که برگزاری این چنین مسابقات و جذب این نفرات برتر باعث پویایی صنعت می شود.
نظر شما