رضا البرزي در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به واردات گوجه فرنگي و كاهش قيمت آن در بازار نيز گفت: در حال حاضر ميوه هاي نوبرانه اي چون هندوانه، خربزه و طالبي وارد بازار همدان شده است.
رئيس اتحاديه ميوه و تره بار همدان افزود: با توجه به ورود ميوه هاي نوبرانه در بازار همدان، قيمت ميوه هاي موجود در بازار كاهش مي يابد.
وي در پاسخ به چرايي افزايش ناگهاني قيمت موز در بازار نيز گفت: قيمت اين ميوه به نوسانات ارزي مربوط است.
البرزي با بيان اينكه با ورود ميوه هاي نوبرانه به بازار همدان، قيمت ميوه هاي موجود روند نزولي به خود گرفته، افزود: در حال حاضر با توجه به وارد كردن سيب زميني از گرگان، قيمت كنوني آن كاهش مي يابد.
وي با بيان اينكه ميوه ها و مواد مورد نياز به صورت روزانه وارد ميدان بار و مراكز عرضه مي شود، گفت: به تبع اين روند نيز سير نزولي قيمت ها را شاهد خواهيم بود.
رئيس اتحاديه ميوه و تره بار همدان در پايان ابراز داشت: قيمت ميوه و تره بار در بازار توسط بازرسي مجمع امور صنفي رصد مي شود كه بر اين اساس نيز شهروندان در صورت مشاهده تخلف مي توانند با شماره 124 تماس حاص كنند.
نظر شما