به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از روابط عمومي ارتش دكتر سيد محمود علوي در دومين گردهمايي دانشجويان و فارغ التحصيلان سازمان عقيدتي سياسي ارتش كه با حضور مسئولان دانشگاه عالي دفاع ملي نيروهاي مسلح، فرمانده دانشكده فرماندهي و ستاد ارتش، معاونين و مسئولان سازمان عقيدتي سياسي ارتش برگزار شد با بيان اين مطالب افزود: امروز در دنياي پيشرفت علم و دانش با هيچ يك از فعاليت هاي اين سازمان نمي توان بصورت سنتي و گمانه زني برخورد كرد و تنظيم برنامه ها و پيشبرد امور بر چنين مبنايي با تكيه بر نيروهاي انساني كه از دانش لازم در اين زمينه ها برخوردار نيستند امكان پذير نيست و كساني مي توانند در اين عرصه برنامه ها را با يك رويكرد علمي پيش ببرند كه خود از تحصيلات و دانش لازم در اين زمينه ها برخوردار باشند.
نماينده ولي فقيه در ارتش افزود: ميزان رشد علمي جامعه و پيشرفت هاي علمي جهان معاصر ايجاب مي كند كه يك مجموعه انساني در قالب سازمان كه ماموريت هاي علمي، فرهنگي و تخصصي دارد در بستر حركت علمي، جديت لازم را داشته باشد و در غير اين صورت بدليل ناكارآمدي از مسير علمي منطبق با روند حركتي جامعه باز خواهد ماند.
دكتر علوي با بيان تسهيلات اين سازمان جهت ارتقاء سطح علمي كاركنان و نتايج سازنده اين رويكرد علمي خاطر نشان كرد: تاكيد سازمان عقيدتي سياسي ارتش بر اين است كه كاركنان بخش هاي مختلف به سمت و سوي تحصيلات عاليه سوق داده شوند و نتايج مناسبي كه با پيگيري اين روند بدست آمده بيانگر موفقيت سازمان در سياست هاي علمي است و ما در اين سالها شاهد ارتقاء سطح علمي اكثر نيروهاي سازمان عقيدتي سياسي هستيم كه در سالهاي قبل از تحصيلات دانشگاهي و آكادميك برخوردار نبوده و داراي ميانگيني كمتر از ديپلم بوده اند و با نظر مثبت و با حمايت هاي مجموعه سازماني به افزايش سطح علمي كاركنان شاهد موجي از حركت به سمت تحصيلات در مقاطع كارداني، كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري هستيم.
رئيس سازمان عقيدتي سياسي ارتش با بيان تصميم اين سازمان در امر استخدام داوطلباني كه از سطح علمي دانشگاهي بيشتري برخوردار باشند گفت: اولويت استخدام در اين سازمان با داوطلباني است كه از تحصيلات بالاتري در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري برخوردار باشند و مادامي كه داوطلباني در اين مقاطع وجود داشته باشند نيروي انساني جديد الورود سازمان به اين صورت تامين خواهد شد و براي كاركنان سازمان نيز دوره هاي آموزشي ضمن خدمت مناسبي تدوين گرديده و با تقبل بيش از 50 درصد هزينه هاي تحصيلي كاركنان و پرداخت تسهيلات متناسب با مقاطع تحصيلي و تامين هزينه پژوهش ها و پايان نامه هايي كه در راستاي نياز و منافع سازمان باشند از دانشجويان سازمان حمايت مي شود و فضاهاي آموزشي جديد و در دست احداث سازمان نيز بزودي به بهره برداري خواهند رسيد و سعي داريم تا از اين طريق ميزان كارآيي سازمان را ارتقاء دهيم.
در پايان اين مراسم با اهداء لوح تقدير و هدايايي از كاركنان سازمان عقيدتي سياسي ارتش كه موفق به اخذ رتبه نخست در دانشگاه عالي دفاع ملي و دانشكده فرماندهي و ستاد ارتش شده اند و دارندگان پايان نامه ها و پژوهش هاي برتر تقدير شد.
نظر شما