پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۶:۱۷

حجت الاسلام قریشی:

ایران اسلامی مکتب و جریانی جدید برای ملت‌های جهان به ارمغان آورده است

ایران اسلامی مکتب و جریانی جدید برای ملت‌های جهان به ارمغان آورده است

قم - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها گفت: ایران اسلامی مکتب و جریانی جدید برای همه ملت های جهان به ارمغان آورده و هر دینی که در این جهان به نام خدا به انحراف رفته خود را از مدیریت جهان کنار می‌‌کشد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید مجید قریشی قبل از ظهر پنجشنبه در سومین نشست فعالان قرآنی کشور در مجتمع یاوران مهدی قم گفت: دنیا هم اکنون به مکانی برای درس گرفتن از انقلاب اسلامی تبدیل شده و این امر به دلیل حرفه های تازه است که انقلاب ما بیان می کند و باعث پیشگامی جامعه قرآنی ما در جهان شده است.

وی ابراز داشت: ملت‌ هایی هستند که در دنیای معاصر امکانات مادی 10 برابر ما را دارند اما چون حرف تازه ‌ای برای گفتن ندارند مردم جهان از آن‌ ها به تدریج روی گردان می‌ شوند.

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به تلاش دشمن برای به زانو در آوردن جمهوری اسلامی افزایش این تلاش ها را مایه پایداری بیشتر مردم دانست و افزود:در سال های اخیر که تحریم ‌ها بر علیه ما افزوده شده درصد پافشاری مردم بر حقوق حقه خود افزوده شده و هر چه فشار بر ما وارد می شود انسجام ملت بیشتر می‌ شود.

قریشی ادامه داد:تقوای ما در این بین دشمن را دچار یاس می ‌کند و باید دنبال علم ،دانایی و بصیرت باشیم.

وی افزود: بسیاری از اندیشمندان غربی اذعان کرده اند تنها تمدنی که قدرت همراهی ملت های خود را داشته و حرف تازه ‌ای برای گفتن دارد تمدن اسلامی است و هم اکنون نیز مجددا صدای پای رسول الله را در غرب می‌ شنویم.

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها افزود: دشمن برای مقابله با این جریان شبکه‌ های ماهواره‌ ای را راه اندازی کرده است و از سمت غرب دل‌ ها را مخدوش کرده و علم و فهم مردم را با مغالطه همراه کرده است.

وی یکی از مهم ترین بخش های کشور برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن را دانشگاه ‌ها عنوان کرد و گفت:دشمن قصد دارد حرکت‌های ملت ایران را حرکاتی خرافی جلوه دهد و در حوزه سیاسی لحظه به لحظه خبرهای مخدوش کننده را در ذهن مردم وارد می‌کنند.

وی تاکید کرد: در برابر شبهات قرآنی که زمینه های مختلفی دارند نباید ساکت باشیم و باید از قرآن برای برخورد با این شبهات بهره جوییم تا مستکبران و ظالمان را بر سر جای خود بنشانیم.

حجت الاسلام قریشی بیان داشت: علم و دانشگاه اسلامی زمانی ایجاد می‌شوند که علم با وحی در کنار هم قرار گیرند و تجربه بشری در کنار وحی و قرآن قرار گرفته شود و در تمامی علوم باید نگاه ویژه ای به قرآن کریم داشته باشیم.

وی افزود: دانشجویان قرآنی مبلغانی هستند که می‌توانند اندیشه خدا را در محیط‌های علمی گسترش دهند  و باید برای  ساختن خانه‌ای دیگر در آن جهان به قرآن تمسک جوییم.
سومین نشست فعالان قرآنی دانشگاه های کشور روز های پنج شنبه و جمعه پنجم و ششم اردیبشهت ماه برگزار می شود.

برگزاری کارگاه های آموزشی با موضاعات شیوه های اجرایی حفظ قرآن کریم و تدبر ، شیوه اجرایی کارگاه های علم و قرآن و ضرورت پرداختن به آن در دانشگاه ها و ارتباط با انجمن های علمی و کارگاه شیوه فعالیت های قرآنی در دانشگاه ها از مهم ترین برنامه های این نشست برشمرده می شوند.

 

کد خبر 2040720

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha