پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۸ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۸:۱۴

رفیعی:

112 هزار نفر واجد شرایط رای دادن در ابهر هستند

112 هزار نفر واجد شرایط رای دادن در ابهر هستند

زنجان - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان ابهر گفت: بر اساس آمار سرشماری در سال 90 تعداد واجدین شرایط در سطح شهرستان ابهر 112 هزار و 784 نفر است.

نورالدین رفیعی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اقدام‌های صورت گرفته در زمینه برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا اظهار داشت: اقدام‌های لازم تاکنون به خوبی انجام شده است.

وی با اشاره به تعداد و اعضای شوراهای اسلامی شهرها گفت: شهر ابهر دارای 9 نفر عضو اصلی و چهار نفر عضو علی البدل است.

فرماندار شهرستان ابهر افزود: شهر هیدج نیز دارای پنجم نفر عضو اصلی و دو نفر عضو علی البدل خواهد بود.

رفیعی تصریح کرد: در شهر صائین‌قلعه  پنجم نفر عضو اصلی و دو نفر عضو علی البدل انتخاب می‌شوند.

وی  با بیان اینکه برای شورای شهر سلطانیه شامل پنجم نفر عضو اصلی انتخاب خواهد شد، گفت: دو نفر نیز به عنوان عضو علی البدل انتخاب خواهند شد.

فرماندار شهرستان ابهر اضافه کرد: تعداد اعضای شوراهای اسلامی روستایی در بخش مرکزی و سلطانیه 307 نفر است.

رفیعی در ادامه با اشاره به تعداد افراد واجد الشرایط برای رای دادن افزود: بر اساس آمار سرشماری در سال 90 تعداد واجدین شرایط در سطح شهرستان ابهر 112 هزار و 784 نفر است.

وی افزود: از این تعداد در حوزه‌های روستایی 33 هزار و 148 نفر و 79 هزار و 636 نفر نیز در مناطق شهری شهرستان خواهد بود.

فرماندار شهرستان ابهر با اشاره به اقدام‌های صورت گرفته برای هر چه با شکوه‌تر برگزار شدن انتخابات اضافه کرد: در این زمینه هماهنگی‌ها و مانورها، تشکیل هیئت‌‌‌های اجرایی، هماهنگی با هیئت نظارت، پیش‌بینی و تجهیز شعبات اخذ رای، پیش‌بینی نیروهای مورد نظر در شعبات اخذ رای، تامین خودرو و ملزومات رایانه‌ای، اتخاذ تمهیدات امنیتی در زمینه مشارکت حداکثری مردم در انتخاباتو اتخاذ تمهیدات لازم در زمینه آموزش و توجیه دست اندرکاران و مجریان برگزاری انتخابات انجام گرفته است.

کد خبر 2041259

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha