پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۶:۴۳

ورزشکاران کاشمری در رشته دو ومیدانی خوش درخشیدند

ورزشکاران کاشمری در رشته دو ومیدانی خوش درخشیدند

کاشمر - خبرگزاری مهر: رئیس اداره ورزش و جوانان کاشمر از درخشش ورزشکاران این شهرستان در رشته دو و میدانی خبر داد.

احمد رضا روشندل در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اعزام تیم دو و میدانی شهرستان به سری مسابقات قهرمانی استان در رده سنی نوجوانان و بزرگسالان به میزبانی مشهد اظهار کرد: در این مسابقات مهدی علیزاده دو و میدانی کار این شهرستان در ماده پرتاب نیزه موفق به کسب عنوان اول شد که وی جهت شرکت در مسابقات قهرمانی کشوری به میزبانی استان اصفهان دعوت شد.

رئیس اداره ورزش و جوانان کاشمر از کسب سه مقام دوم توسط آقایان سجاد سهرابی در ماده پرتاب وزنه، میلاد صادقی در ماده پرتاب نیزه و حسین تقی پور در ماده 400 متر با مانع در رده سنی بزرگسالان خبر داد.

روشندل اظهار كرد: در رده سنی نوجوانان نیز جواد نوروزی در ماده سه گام و رضا فرزانه در ماده پرش طول مقام دوم این مسابقات را کسب کردند.

وی با اشاره به میزبانی هیئت والیبال کاشمر جهت برگزاری یک مسابقه از سری مسابقات والیبال لیگ استان گفت: این مسابقه با برد سه بر دو تیم خوراک صالح کاشمر به پایان رسید.

رئیس اداره ورزش و جوانان کاشمر با اشاره برپایی یک دوره مسابقات شطرنج آزاد در محل هیئت شطرنج شهرستان افزود: در این مسابقات بیش از 25 نفر از علاقمندان این رشته شرکت داشتند که در پایان علی قاضی زاده، جواد عفتی مقدم و مسعود حاتمی به ترتیب مقام اول تا سوم را به دست آوردند.

کد خبر 2041758

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha