به گزارش خبرنگار مهر، استاندار کهگیلویه و بویراحمد بعداز ظهر دوشنبه در این همایش گفت: تحقق حماسه سیاسی و اقتصادی با کاری بسیجی و جهادگونه محقق می شود.
سید حسین صابری کارگران را در خط مقدم تحقق حماسه اقتصادی و اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و افزود: کارگران و تولیدکنندگان با تولید کالاهای مورد نیاز کشور، زمینه قطع وابستگیها به کالاهای خارجی را می توانند ایجاد کنند.
وی به نقش مردم در این زمینه اشاره کرد و اظهار داشت: مصرف نکردن کالاهای خارجی و حمایت از کالاهای داخلی، به تحقق هرچه بیشتر حماسه اقتصادی کمک می کند.
صابری ضمن تبریک روز کارگر، پیشرفت های کنونی کشور در تمام زمینه ها را مرهون کار و تلاش کارگران عنوان کرد و گفت: نقش این قشر زحمت کش در توسع و عمران و آبادانی کشور قابل چشم پوشی نیست.
وی تصریح کرد: کارگران باید با حضور دشمن شکن خود در انتخابات 24 خرداد نیز همگام با سایر اقشار کشور برای تحقق حماسه سیاسی تلاش کنند.
فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد نیز در این همایش گفت: 28 هزار کارگر بسیجی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
سردار یونس امیری افزود: از این تعداد 18 هزار نفر در بخش صنعت و مابقی نیز در سایر عرصه ها فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه چرخ اقتصاد هر کشور با دست کارگران به چرخش درمی آید، بیان داشت: حمایت از جامعه کارگری منجر به رشد تولید و توسعه اقتصادی در کشور می شود.
امیری همچنین بر ترویج فرهنگ کار و تلاش در این استان تاکید کرد و اظهار داشت: نهادینه شدن این فرهنگ موجب ریشه کنی فقر و بیکاری می شود.
وی اظهار داشت: جامعه ای خودکفا و سربلند است که بتواند همه نیازهای خود را خود تولید کند.
امیری همچنین با شاره به نقش کارگران در هشت سال دفاع مقدس، تقدیم 14 هزار شهید از سوی جامعه کارگری را نشان دهنده عشق و علاقه کارگران به انقلاب اسلامی عنوان کرد.
در پایان این همایش یک روزه از پنج خانواده شهید کارگر بسیجی، شش مدیر اجرایی بسیجی نمونه، شش کارمند بسیجی نمونه، یک کارگر بسیجی نمونه، یک کارآفرین بسیجی نمونه و یک مجتمع تولیدی نمونه در استان تجلیل شد.
نظر شما