پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۲۲:۰۱

توکلی خواستار شد؛

لزوم نهادینه شدن پرداخت عوارض شهری در کرمان

لزوم نهادینه شدن پرداخت عوارض شهری در کرمان

کرمان - خبرگزاری مهر: رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: شهرداری ها فرهنگ پرداخت عوارض و هزینه خدمات شهری را نهادینه کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت السلام علی توکلی عصر سه شنبه در دیدار با مسئولان شهرداری کرمان گفت: شهرداری عرصه خدمات زیادی است که باید برای نهادینه شدن فرهنگ پرداخت عوارض و هرینه خدمات در بین مردم فرهنگ سازی شود.

وی در دیدار با شهردار ، معاونین شهردار و شهرداران مناطق کرمان افزود: مردم باید قدردان زحمات شبانه روزی شهرداری باشند که خدمات خود را در روز و شب و تعطیل و غیر تعطیل ارائه می دهد.

وی اظهار داشت: یک فرهنگ بد شایع شده که بعضا مردم در مراجعه به شهرداری ها تقاضای استفاده از تخفیف ویژه دارند و خود را طلبکار می دانند.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان با اشاره به مراجعه بعضی از افراد به شهرداری ها به جهت استفاده از خلأهای قانونی و سوء استفاده از این موقعیت ها ، بیان داشت: بعضی از افراد می خواهند از رانت استفاده کنند و یا بدنبال پیدا کردن مسیر هایی جهت استفاده از تخفیف هستند که شهرداری ها باید در مواجهه با این افراد بیشتر مواظب باشند.

وی بر رعایت قانون و الزام به رعایت آن تأکید کرد و ابراز داشت: حرکت در مسیر قانون انسان را از خطا باز می دارد و تخطی از آن شاید گذشته درخشان انسان را در لحظه ای بر باد دهد.

کد خبر 2044468

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha