پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۰:۲۲

تیرملک خبر داد:

جذب 33 هزار مشترک شهری جدید در شرکت گاز مازندران

جذب 33 هزار مشترک شهری جدید در شرکت گاز مازندران

ساری - خبرگزاری مهر: معاون بهره برداری شرکت گاز مازندران گفت: 33 هزار مشترک شهری جدید، سال گذشته در شرکت گاز استان جذب شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی تیرملک صبح چهارشنبه در گردهمایی مدیران، روسای ستادی، گازرسانی و مشترکان شرکت گاز استان افزود: در سال گذشته 33 هزار و 507 مشترک شهری و 31 هزار و 370 مشترک روستایی در استان جذب شدند.

وی با بیان اینکه در سال حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی باید با جدیت و همت مضاعف به مردم خدمات رسانی شود، ادامه داد: مردم شایسته بیشترین خدمات رسانی هستند، چرا که در میادین مختلف انقلاب به بهترین شکل ممکن نسبت به انقلاب، انجام وظیفه کردند.

تیرملک، بر نظارت و کنترل بیشتر در بخش کنتورخوانی تاکید کرد و گفت: باید قرائت کنتور مشترکان به بهترین نحو و با صحت کامل انجام شود تا با مشکلی از این حیث مواجه نباشیم.

وی با تاکید بر یکسان سازی اشتراک پذیری در سطح استان، بازدید مستمر از کنتورهای مشترکان گاز خانگی توسط متخصصان این بخش را خواستار شد و افزود: روسای مشترکان مسئولیت اصلی را در این خصوص عهده دار هستند.

معاون بهره برداری شرکت گاز مازندران، توسعه گازرسانی را منوط به پرداخت گاز بها مشترکان صنایع، خانگی و تجاری دانست و اقدام ویژه در خصوص وصول مطالبات را خواستار شد.

حسین عرب، رئیس روابط عمومی شرکت گاز مازندران با بیان اینکه در حوزه فرهنگ سازی، رابطان فرهنگسازی فعالیت مطلوبی در خصوص آموزش مسائل ایمنی به مشترکان داشتند، افزود: آمار تلفات ناشی از گاز طبیعی باید به صفر کاهش یابد.

عرب با یادآوری اینکه بحث رسیدگی به شکایات مردمی با همکاری روسای نواحی در سال گذشته ادامه یافت، افزود: شکایات و مشکلات مردمی واصله باید به شکل مطوب به ستاد منعکس شود.

رئیس روابط عمومی شرکت گاز مازندران افزود: صدا و سیما و اداره آموزش و پرورش مازندران، همکاری و تعامل مطلوبی با شرکت گاز مازندران در راستای فرهنگ سازی و استفاده ایمن از گاز طبیعی داشتند.

بهره مندی 87 روستا و شهر مازندران از گاز طبیعی

عرب با اشاره به اینکه 82 روستا و پنج شهر،سال گذشته در مازندران از نعمت گاز طبیعی بهره مند شدند، اظهار داشت: مشترکان شهرها و روستاهای تازه گازدار شده نیازمند فرهنگ سازی و آموزش هستند تا مشکلی در خصوص مصرف ایمن گاز طبیعی ایجاد نشود.

وی با تقدیر از تلاش کارکنان شرکت گاز استان به ویژه واحد بهره برداری افزود: خدمات رسانی کارکنان شرکت گاز مازندران، رضایت مردم را به دنبال داشته باشد.


 

کد خبر 2044638

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha