به گزارش خبرگزاري مهر، از مجموع 10 هزار و 500 ولادت نوزادان دختر در سال گذشته، نام 6هزار و 635 نوزاد از نام و القاب سرور زنان دو عالم انتخاب شده است.
بر اساس این گزارش، نامهای فاطمه و فاطمه سادات هزار و 362 بار ، زهرا 581 بار، نازنین زهرا 455، ریحانه 390 بار، فاطمه زهرا 146 بار، محدثه 114 بار، مائده 96 بار، حنانه 92 بار، نازنین فاطمه 77 بار، ساجده 71 بار، مطهره 69 بار و کوثر 68 بار از فراوانترین نامهای حضرت فاطمه (س) برای نوزادان یزدی است که در پایگاه اطلاعات جمعیت سازمان ثبت احوال کشور به ثبت رسیده است.
همچنین نامهای معصومه، زهره، بتول، طیبه، فریده، مهدیه، سعیده، صفیه، حبیبه، حکیمه، حدیثه، عالیه، کوکب، رحیمه، حوریه، حانیه، انسیه، عارفه، وحیده، رضیه، راضیه و حسنا نیز از نامهايی است که در رتبه های بعدی و با فراوانی کمتری انتخاب شده اند.
بر اساس آمار پايگاه اطلاعات جمعيت سازمان ثبت احوال كشور، تاكنون تعداد 12ميليون و 578 هزار و 143 نفر در كشور با نام حضرت فاطمه (س) و القاب ايشان در اين پايگاه ثبت شدهاند.
نظر شما