حاجي بابايي درگفت و گو با خبرنگار سياسي "مهر"، به ارزيابي كارنامه سياسي دولت سيد محمد خاتمي پرداخت و "تشنج زدايي درعرصه سياست خارجي و افزايش تعاملات بين المللي" را از دستاوردهاي مهم هشت سال گذشته برشمرد.
وي گفت : طرح موضوع گفت و گوي تمدنها توانست تا حد زيادي بر تبليغات گسترده جهاني عليه جمهوري اسلامي ايران فائق آيد و تلاش آمريكا را براي انزواي ايران خنثي كند.
حاجي بابايي افزود: رياست جمهوري آقاي خاتمي باعث شد كه مردم نسبت به آرمانهاي انقلاب و كشور احساس آزادي بيشتري
پيدا كنند و امروز در نتيجه هشت سال حاكميت ايشان بر مديريت اجرايي كشور، ميزان مشاركت عمومي در حاكميت و احساس مسووليت مردم كه در انقلاب اسلامي شكل گرفت، نسبت به گذشته افزايش يافته است.
نماينده مردم همدان در سه دوره مجلس شوراي اسلامي توجه به زيرساخت هاي اقتصادي را از ديگر موارد توفيق دوران رياست جمهوري سيدمحمد خاتمي بر شمرد و گفت : در عرصه اقتصاد با وجود مشكلات موجود، به دليل ضعف مديريت برخي بخش ها توفيقات خوبي در ساخت زيربناهاي اقتصادي به وجود آمده كه ادامه فعاليت ها و برنامه ريزي هاي دوره هاي قبل بوده است .
"طرح پارس جنوبي، سرمايه گذاري هاي زيربنايي در نفت و نيرو و كشاورزي، خود كفايي در گندم، افزايش توليد فولاد" از جمله زيرساخت هايي در حوزه اقتصاد است كه به اعتقاد حاجي بابايي "موفق بوده است.
وي با بيان اين كه "اقتصاد ايران در 26 سال گذشته همواره در توسعه بوده و قطار توسعه اقتصادي كشورمان هيچ گاه متوقف نشده است" تصريح كرد "ايرادات وارد به حوزه فعاليت هاي اقتصادي دولت خاتمي" بيشتر مربوط به "كم توجهي به عدالت اقتصادي" بوده است.
نماينده همدان در مجلس شوراي اسلامي بر لزوم بهره گيري دولت آينده از نكات مثبت سه دولت ايثار، سازندگي و اصلاحات تاكيد كرد و گفت : در دولت آقاي احمدي نژاد بايد سياست تعامل با دنيا و تشنج زدايي ادامه يابد و سفرا و ديپلمات هاي كشور قوي تر شوند.
حاجي بابايي افزود: گفتمان آزادي مردم ، مشاركت عمومي و مسووليت پذيري و تعادل سياسي بايد در جامعه ادامه يابد و در بخش توسعه زيرساخت ها نيز به جذب سرمايه هاي داخلي و خارجي توجه شود .
وي توجه به عدالت اجتماعي، تامين اجتماعي، آموزش و پرورش، رفع تبعيض فردي و منطقه اي و استاني و ايجاد تعادل فرهنگي و اقتصادي و سياسي جامعه را به عنوان اقدامات ضروري دولت آتي برشمرد.
نظر شما