پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۰:۰۸

بارش باران بهاری بعد از مدتها در ایلام/طبیعت ایلام در حال زرد شدن

بارش باران بهاری بعد از مدتها در ایلام/طبیعت ایلام در حال زرد شدن

ایلام - خبرگزاری مهر: بعد از مدتها صبح امروز بارش باران بهاری ایلام را در برگرفت تا چهره شهرها و طبیعت استان را شستشو دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، در چند وقت اخیر بارش باران در استان ایلام وجود نداشته است و همین عامل باعث شده بهار در فرصتی اندک به پایان برسد و تابستان زودرس استان را در بر بگیرد.

هم اکنون چهره زرد رنگی بر طبیعت استان نشسته است و بهار به دلیل عدم بارش باران مناسب رو به پایان است که این خبر خوبی برای استان در تابستان نیست.

صبح امروز بارش باران بهاری باعث خنک تر شدن هوای شهر ایلام شد این در حالی است که دیروز هوای شهر ایلام بالای 25 درجه سانتیگراد رسیده بود و هوای گرم بر استان حاکم بود.

مردم امیدوارند بارشهای بهاری در فاصله اندک نزدیک به تابستان زیاد شود تا طبیعت استان به هم نریزد چون در سالهای گذشته خشکسالی و کمبود بارشها ضربات سختی بر پیکره طبیعت و درختان استان وارد کرده است.

 

کد خبر 2045431

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha