پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۲:۳۵

میمنه عنوان کرد:

صرفه جویی 220 میلیون ریالی مرکز آموزش و پژوهش هرمزگان با برگزاری آزمون های الکترونیکی

صرفه جویی 220 میلیون ریالی مرکز آموزش و پژوهش هرمزگان با برگزاری آزمون های الکترونیکی

بندرعباس - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری هرمزگان گفت: دفتر آموزش و پژوهش استانداری هرمزگان برای اولین بار در کشور همه آزمونها را به صورت الکترونیکی برگزار کرد که نتیجه آن صرفه جویی 220 میلیون ریالی در هزینه برگزاری آزمون ها بود.

به گزارش خبرنگار مهر، منصور میمنه پیش از ظهر یکشنبه در مراسم پایانی جشنواره آموزش و پژوهش استان هرمزگان، عنوان کرد: دفتر آموزش و پژوهش استانداری هرمزگان، با کسب آمار آموزشی بیش از 127هزار و 468 نفر ساعت آموزش، به یکی از استان های ممتاز در آموزش و پژوهش تبدیل شده است.

وی ادامه داد: چهار هزار ساعت آموزش کارکنان دولت در طرح سلمان در در دروسی مانند بهبود مدیریت، توانمندی های عمومی، توجیهی بدو استخدام، شغلی اختصاصی فرهنگی و اجتماعی بخش دیگری از فعالیت های این مرکز است.

وی ادامه داد:در آموزش های غیرحضوری نیز در سال گذشته بیش از هزار و 600 نفر در بخش فناوری اطلاعات آموزش دیده اند.

مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری هرمزگان اضافه کرد:728 دانشجو در سال 91 در مرکز آموزش علمی کاربردی استانداری هرمزگان در مقاطع کاردانی و کارشناسی در 13رشته تحصیل کرده اند و با توجه به شاخص های مختلف، این مرکز به عنوان یکی از بهترین مراکز علمی استان هرمزگان ارزیابی شده است.

میمنه یادآور شد: دفتر آموزش و پژوهش استانداری هرمزگان برای اولین بار در کشور همه آزمونها را به صورت الکترونیکی برگزار کرد که نتیجه آن صرفه جویی 220 میلیون ریالی در هزینه برگزاری آزمون ها بود.

میمنه با اشاره به بهره برداری از سالن اجتماعات 200 نفری این مرکز، اظهار داشت: تجهیز این مرکز به جدیدترین تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی مانند ویدئو پروژکتور، رایانه های دستی (لب تاپ)، پرده های هوشمند و دیگر امکانات صوتی و تصویری موجب شد، مرکز آموزش و پژوهش هرمزگان سال گذشته به عنوان یکی از مجهزترین مراکز کشور معرفی شود.

همچنین در این مراسم از 14 دستگاه اجرایی برتر استان و همچنین اساتید مرکز علمی کاربردی استانداری هرمزگان تجلیل به عمل آمد.

 

کد خبر 2047481

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha