امام جمعه ثلاث باباجانی در خصوص اهانت به قبور صحابه پیامبر در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در دین مبین اسلام اهانت به مرده و زنده گناه است ، وای به حال روزی که این اهانت به اهل بیت پیامبر(ص) باشد، هتک حرمت به یاران پیامبر نیز بی احترامی به خود پیامبر است، حجربن عدی انسانی معمولی نیست و در پیش خداوند مانند خود پیامبر و دیگر یاران ایشان جایگاه و مقام بالایی دارد، کوچکترین اهانتی به یاران پیامبر جنایت است، هر کس که این گناه عظیم را انجام داده است قطعا جزایش را در دنیا و آخرت خواهد داد.
ملا احمد شیخی ادامه داد: این گناه و جنایتی که دشمنان اسلام انجام داده اند جهالت آنها را نشان می دهد و قصد دیگر آنها جریحه دار کردن احساسات مسلمین و آشوب و تفرقه اندازی بین شیعه و سنی است. قطعا انجام این بی احترامی بی فرهنگ بودنشان را به جهانیان نشان خواهد داد و انگیزه سیاسی آنها را ثابت می کند.
وی در رابطه با پاسخ مسلمین به این هتک حرمت گفت: کسانی که این گناه بزرگ را انجام داده اند بسیار بی فکر و جاهل هستند، اما مسلمان با صبر و مقاومت و فرهنگ سازی باید خشم خود را کنترل کنند، و با اعتراضی مردمی و هماهنگ ناراحتی خود را نشان دهند، نه اینکه مثل خودشان برخورد کنیم و جنگ را با جنگ جبران کنیم. باید نگذاریم دشمنان ما را ضعیف بپندارند و بین شیعه و سنی تفرقه بی اندازند ما باید پیمان برادریمان را بیش از پیش تقویت کنیم.
حجت الاسلام علی ملکی امام جماعت قصرشیرین گفت: این حادثه ی عظیم را به پیشگاه امام زمان (عج)، مقام معظم رهبری و جمیع مسلمین تسلیت عرض می کنم، باید دانست که این کار در هر مسلمانی را به درد آورد، چون حجربن عدی یکی از نزدیک ترین یاران امام علی (ع) بودند، لذا ایشان در نزد پیامبر مقام والایی داشتند، و جان خودشان را برای اسلام دادند.
وی افزود: حجربن عدی در زمان خود شخصی معتبر و معتمد بین مسلمانان بود، شخصی که این کار را انجام داده شیطان به تمام معنا بوده است، نبش قبر کاری بسیار زشت و ناپسندیده است که در دین اسلام از آن به نام گناهی بزرگ نام برده شده است.
حجت الاسلام ملکی ادامه داد: کسی که این کار را انجام داده است به پیامبر اسلام توهین کرده، حرام خدا را حلال دانسته، این فرد نه شیعه است و نه سنی بلکه مرتد است، در مقابل خدا و قرآن قرار گرفته است.
وی در پایان افزود: مسلمین باید برای نشان دادن اعتراض خود دست در دست هم شیعه و سنی ضد این شیاطین شعار دهند، و وحدت خود را در مقابل آنها حفظ کنند، و نابودی و جزای این کفار را روزی صد بار از خداوند بخواهیم.
نظر شما