به گزارش خبرنگار مهر، حواشی دیدار تیمهای فوتبال ذوبآهن اصفهان و نفت آبادان در چارچوب رقابتهای هفته سیوسوم لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور به شرح زیر است:
ذوبآهن که در این مسابقه به شدت به 3 امتیاز بازی احتیاج داشت، با انگیزه بسیاری قدم به میدان گذاشتند و در صدد کسب پیروزی در این بازی بودند.
محمد برجلو، بازیکن تیم ذوب آهن در این بازی با محرومیت مواجه بود و نمی توانست برای ذوب آهن در مسابقه به میدان برود.
هواداران تیم ذوبآهن با امضای طوماری خواستار 18 تیمی ماندن لیگ برتر شدند و از عادل فردوسیپور خواستند که این مسئله را پیگیری کند.
علی جراحکار که در هفته های گذشته انتقادات بسیاری به خرید بی فایده او از سوی کاظمی شنیده می شد، در بازی امروز در ترکیب اصلی تیمش قرار گرفته بود.
فرهاد کاظمی در این بازی از پیام صادقیان از ابتدا استفاده نکرد و ترجیح داد او را در ادامه به میدان بیاورد.
نیمکت نشینی محمد صلصالی، کاپیتان ذوب آهن در این مسابقه از دیگر نکات جالب این بازی بود.
بازوبند کاپیتانی در این مسابقه در غیاب محمد صلصالی بر بازوی مهدی رجبزاده بسته شده بود.
هواداران ذوبآهن بعد از شنیدن خبر پیروزی تیم تراکتورسازی در بازی همزمان با آلومینیوم هرمزگان به شدت از این مسئله خوشحالی کردند.
ذوبیها در نیمه دوم بازی که خیالشان از بابت پیروزی در مسابقه راحت شده بود، پیگیر دیدار همزمان سپاهان با پرسپولیس در فینال حذفی بودند.
این دیدار تا دقیقه 65 با نتیجه 5 بر صفر به سود ذوب آهن در جریان است.
نظر شما