به گزارش خبرنگار مهر، حسنعلی نوری در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه مصداق تخلفات تبلیغات زودهنگام چیست؟ و آیا جلسات انتخاباتی کاندیداها که این روزها در محافل عمومی و بخصوص دانشگاه ها برگزار می شود جزء مصادیق تبلیغات زودهنگام به شمار می رود، گفت: تخلف تبلیغات زودهنگام کاندیدها به مجریان قانون مربوط نمی شود و قانون گذار وظیفه خاصی را در این خصوص برای ما تعیین نکرده است.
وی افزود: تمام کاندیدها به عنوان نامزدهای احتمالی هستند و تا زمانیکه اسامی آنها از سوی شورای نگهبان اعلام نشده است کاندیدا محسوب نمی شوند.
مدیرکل انتخابات کشور سازوکار برخورد با تخلف تبلیغات زودهنگام را به قوه قضائیه واگذار کرده است، گفت: ستاد پیشگیری از تخلفات تبلیغاتی در قوه قضائیه تشکیل شده است و اگر گزارشاتی هم مبنی بر تخلفات تبلیغاتی کاندیدهای احتمالی به ما برسد به آن ستاد ارجاع خواهیم داد.
نوری همچنین در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا تعداد شعب اخذر رای مشخص شده است، گفت: تعیین محل شعب و تعداد آن از وظایف هیات اجرایی است که تشکیل این هیات اجرایی فردا به پایان خواهد رسید و از آنجا که دو انتخابات شوراها در ریاست جمهوری همزمان شروع می شود تعیین محل شعب اخذ رای بر عهده هیات اجرایی انتخابات ریاست جمهوری است.
مدیرکل انتخابات کشور با بیان اینکه برای هر هیات نظارتی هیات اجرایی جداگانه در نظر گرفته شده است، خاطر نشان کرد: انتخابات ریاست جمهوری، انتخابات میان دوره ای مجلس شورای اسلامی و میان دوره ای خبرگان رهبری، هیات اجرایی مشترک دارند و انتخابات شوراها که هیات نظارت آن متفاوت است، هیات اجرایی جداگانه ای دارد.
نظر شما