پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۲:۳۵

در فوتبال جوانان کشور؛

صبا جواز صعود به ليگ دسته اول را در سنندج گرفت

صبا جواز صعود به ليگ دسته اول را در سنندج گرفت

قم - خبرگزاری مهر: تیم فوتبال جوانان صبای قم با پیروزی در دیدار برگشت چهارمین مرحله مسابقات فوتبال جوانان کشور به رقابت های لیگ دسته اول این رده سنی صعود کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، رقابت های فوتبال جوانان کشور تکلیف تیم های صعود کننده به دسته اول این رده سنی را شناخت و طی آن تیم فوتبال جوانان صبای قم با تداوم نتایج خوب و بازی های پرقدرت خود سرانجام به لیگ دسته اول فوتبال جوانان باشگاه های کشور راه پیدا کرد.

جوانان صبای قم که در فصل جاری مسابقات لیگ زیرگروه فوتبال جوانان باشگاه های کشور با کسب نتایج پرگل و بازی های درخشان، عملکرد بسیار خوبی داشتند و نیمی از بازی های خود را با برد پشت سر گذاشتند و تنها در یک بازی از هشت مسابقه باختند، با کسب پنجمین پیروزی این فصل خیال خود و فوتبال دوستان قمی را راحت کرده و به دسته اول فوتبال جوانان کشور رسیدند.

شاگردان مهدی گائینی در تیم فوتبال جوانان صبای قم در دیدار برگشت از چهارمین مرحله مسابقات امسال لیگ زیر گروه فوتبال رده سنی جوانان باشگاه های کشور جمعه شب بیستم اردیبهشت ماه در شهر سنندج میهمان تیم فوتبال آبیدر سنندج بودند و با پیروزی یک بر صفر بازی را به پایان بردند.

جمع زیادی از علاقمندان به فوتبال و حامیان تیم فوتبال جوانان آبیدر سنندج برای حمایت از این تیم به منظور کسب پیروزی خانگی و راهیابی به لیگ دست اول فوتبال جوانان باشگاه های کشور به ورزشگاه آمده بودند اما حمایت آنها اثری نکرد و صبای قم با گلی که در نیمه دوم توسط حسین نوع خواه بهترین گلزن خود و بهترین گلزن این رقابت ها به دست آورد، به پیروزی دست یافت.

تیم فوتبال جوانان صبا که در بازی دور رفت در قم برابر تیم آبیدر سنندج با تساوی یک بر یک متوقف شده بود، تنها اگر این دیدار را با پیروزی پشت سر می گذاشت، می توانست به رقابت های لیگ دسته اول فوتبال جوانان باشگاه های کشور امیدوار باشد.

از قضا اینگونه نیز شد و در پایان 90 دقیقه تلاش دو تیم، این تیم فوتبال جوانان صبای قم بود که توانست با یک گل آبیدر سنندج را شکست داده و ضمن کسب پنجمین پیروزی خود بعد از حذف تیم های ارزش ورامین، پالایش نفت اصفهان و آبی پوشان مرکزی، تیم آبیدر سنندج را در مجموع دیدارهای رفت و برگشت با نتیجه دو بر یک شکست داده و به لیگ دسته اول جوانان کشور راه یابد.

صبای قم با این نتیجه از فصل آینده بار دیگر باید در لیگ دسته اول فوتبال جوانان کشور برای راهیابی به لیگ برتر تلاش کند، ضمن اینکه در حال حاضر تیم امید صبای قم نیز در لیگ دسته اول امیدهای کشور حضور دارد و تیم نوجوانان صبای قم لیگ برتری است.
 

کد خبر 2052023

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha