به گزارش خبرنگار مهر,حجت الاسلام شیخ مصطفی باقری بنابی عصر روز شنبه در جمع مسئولین و قشرهای مختلف مردم شهرستان بناب با بیان اینکه مردم ایران در هفته های آتی یک امتحان بزرگ را درپیش رو دارند؛ گفت: نباید از این امتحان بزرگ غفلت کنید؛ چون یک لحظه غفلت یک عمر پشیمانی را بدنبال خواهد داشت.
وی افزود: درآیات و روایات آمده است:« هروقت دیدید شیاطین روی موضوعی سرمایه گذاری می کنند، یقین بدانید که آن عمل محبوب درگاه الهی است.» لذا بر یکایک ملت ایران وظیفه است که برای حضور پرشور در پای صندوقهای رأی تبلیغ و ترویج کنند.
امام جمعه بناب همچنین با اشاره به اینکه تمام حرکات و اقدامات ما باید در راستای حضور پرشور مردم در پای صندوقهای رأی باشد؛ گفت: هرکسی در خصوص انتخابات حرف و حدیث منفی بسراید، بداند که کمک به دشمن بوده و در راستای خیانت به کشور قدم برمی دارد.
وی تأکید کرد: این کشور در روزهای حساس تاریخی قرارگرفته است و تمام بلندگوهای شرق و غرب و عالم جمع شده اند تا ما را نسبت به حضور و شرکت در انتخابات دلسرد کنند و در درون کشور نیز بعضی نوچه ها و برخی حرفهای ناروا کمک به دشمن است. لذا حتماً باید اهمیت موضوع را به یکدیگر توجیه کنیم.
باقری بنابی تصریح کرد: هرکسی را که شورای محترم نگهبان تأیید کرد و مورد علاقه شما قرارگرفت، به او رأی دهید و درصورت عدم شناخت از افراد خبره و امین سئوال کنید.
رئیس شورای فرهنگ عمومی بناب سپس با اشاره به عمل زشت و جنایت سلفی های گوش به فرمان آمریکا و اسرائیل آن را نشانه ترس آنها از مسلمانان دانست و گفت: وهابی ها و سلفی های کثیف با این عمل شنیع خود را در سراسر دنیا لجن مال کردند.
وی ادامه داد: حمله و جسارت به ضریح شریف حجر بن عدی(رض) صحابه پیامبر اکرم(ص) جسارت به پیامبراکرم(ص) است.
باقری بنابی از حرم ها و امام زاده ها بعنوان نماد توحید یاد کرد و گفت: اینها محل سجده گاه عام و خاص هستند.
وی با تشریح خدمات و جهاد عظیم حجر بن عدی(رض) در مقابل ظلم بنی امیه و معاویه و دفاع ایشان از دین و ایمان اظهارداشت: حمله و جسارت به قبر حجر بن عدی(رض) و جسارت به مقبره جعفر طیار(رض) عین حمله به عقلانیت و اموال اسلام است و حمله و تخریب مظاهر شریف آنها قطعاً لبیک گویی به شیطان است و جلب رضایت سران شیوخ پلید عرب و آمریکای جهانخوار و اسرائیل غارتگراست.
باقری بنابی درخاتمه تأکید کرد: اگر مجاهدت و روشنگری اینها نبود، از اسلام خبری نبود.
نظر شما