به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضا عبادی در جلسه اتحادیه سازمان پایانه های مسافربری شهرداری های کشور در خوی از احداث 15 پایانه جدید و پیشرفته در کلانشهرهای کشور خبر داد و افزود: این پایانه ها در بیرون از شهرها در دست احداث بوده که تا 6 ماه آینده تکمیل و آماده بهره بر داری می شوند.
وی مجموع سرمایه گذاری در این پایانه های در دست احداث را بالغ بر 2 هزار میلیارد ریال اعلام کرد واظهار داشت: همچنین مشکل هزینه گاز پایانه های کشور رفع شده بطوریکه در نشست با شرکت ملی گاز ایران به یک تعرفه معقول رسیده و هزینه ها را کم کرده ایم و براساس توافق با سازمان گردشکری کشور هم تعرفه برق پایانه ها بصورت گردشگری محاسبه می شود.
مدیر عامل اتحادیه سازمان پایانه های مسافربری شهرداریهای کشور با اشاره به اهمیت پایانه های مسافربری کشور، ادامه داد: سالانه از پایانه کشور 250 میلیون سفر انجام می شود که باید مشکلات این بخش بیش از پیش مورد توجه مسئو لان قرار گیرد.
عبادی عنوان کرد: نداشتن کیفیت مناسب اتوبوسها و فرسودگی آنها و بی دقتی در صدور گواهی معاینه فنی از جمله مشکلات این بخش است که بسیاری از حوادث رانندگی را مو جب می شود.
نظر شما