پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۱:۵۱

انجام یک راهپیمایی برای جلوگیری از نشتی آمونیاک در ایستگاه فضایی

انجام یک راهپیمایی برای جلوگیری از نشتی آمونیاک در ایستگاه فضایی

فضانوردان ایستگاه بین المللی فضایی یک راهپیمایی فضایی با عجله صورت دادند تا مانع یک نشت جدی آمونیاک شده و یک پمپ را در قسمت بیرونی ایستگاه فضایی تعویض کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، چشم انداز موفقیت این راهپیمایی فضایی با گذشت چند دقیقه و عدم مشاهده نشتی آمونیاک افزایش یافت.

درحالی که مرکز کنترل مأموریت اعلام کرد که به نظر می رسد این نشتی متوقف شده است اما نظارتهای بیشتر طی روزهای آتی ضروری است و تنها پس از این نظارتها می توان این راهپیمایی فضایی را یک موفقیت و پیروزی تلقی کنیم.

براساس گزارش مرکز کنترل مأموریت، درحال حاضر هیچ شواهدی از نشتی آمونیاک مشاهده نشده است و درحال حاضر یک سیستم غیرقابل نفوذ داریم.

کریستوفر کسیدی و توماس مارشبرن پمپ جدید را پس از تعویض پمپ قدیمی نصب کردند، این پمپ عامل نشت آمونیاک یخ زده طی دو روز گذشته شناسایی شده بود.

ناسا اعلام کرد که این نشتی که یک مورد جدی هم بوده هرگز امنیت خدمه ایستگاه فضایی را به خطر نیانداخته است اما مسئولان می خواستند که پیش از بازگشت مارشبرن به زمین ظرف چند روز آینده این مشکل را حل کنند.

این سازمان فضایی پیش از این راهپیمایی فضایی با عجله و سریعی انجام نداده بود، حتی در دوره شاتلهای فضایی انجام راهپیماییهای فضایی که برنامه ریزی نشده بودند، مرسوم نبود.

در ابتدای این مأموریت کسیدی و مارشبرن اعلام کردند که پمپ قدیمی مشکلی ندارد آنها با استفاده از یک آینه بلند برای مشاهده پمپ گفته بودند که همه لوله ها براق و تمیز هستند.

اما مهندسان قاطعانه اعلام کردند که اگر یک پمپ جدید جایگزین پمپ قدیمی بشود، به رغم عدم مشاهده صدمه محسوس چیزی برای از دست دادن وجود ندارد.

مایک سوفردینی مدیر برنامه ایستگاه فضایی ناسا اظهار داشت که تیم وی علت این نشتی را نمی داند اما احتمال دارد که برخورد یک شهاب سنگ عامل این نشتی باشد. آمونیاک پیشتر از این قسمت به داخل نشت کرده بود اما نشت آن در روز پنجشنبه به اوج خود رسیده بود.

توماس مارشبرن فضانورد آمریکایی ایستگاه فضایی که از ماه دسامبر در ایستگاه حضور دارد قرار است فردا دوشنبه 23 اردیبهشت به زمین بازگردد.

کد خبر 2052835

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha