پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۵:۰۸

رکنی به مهر خبر داد:

نظام جامع پایش زیست محیطی قم در سالجاری تعریف می‌شود

نظام جامع پایش زیست محیطی قم در سالجاری تعریف می‌شود

قم - خبرگزاری مهر: مدیر کل حفاظت محیط زیست استان قم از تعریف نظام جامع پایش زیست محیطی در این استان در سالجاری خبر داد.

محمود علی رکنی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص پایش زیست محیطی منابع آلاینده بیان کرد: یگان حفاظت که از همکاران کارشناس و بخشی از محیط بانان تشکیل شده است به صورت مستمر از واحدهای صنعتی بازدید می کنند.

وی ادامه داد: پس از بازدید یگان حفاظت از واحدها گزارشی ارائه می شود و در صورت مشاهده مشکل خاصی در این واحدها از طریق مراجع قضایی پیگیری لازم صورت می گیرد.

مدیر کل حفاظت محیط زیست قم گفت: امسال نظام جامع پایش زیست محیطی استان قم تعریف می شود تا از واحدهای صنعتی، خدماتی و معدنی به صورت مستمر و دوره ای بازدید و گزارشی ارائه شود.

وی بیان کرد: گازهای خروجی که منجر به آلودگی زیست محیطی می‌شود، آلودگی هوا، ذرات معلق، فاضلاب و غیره از مواردی است که موجب پیگیری سازمان محیط زیست می‌شود.

رکنی گفت: پس از مشاهده مشکل زیست محیطی در واحدها ابتدا از طریق اداره کل اخطاریه برای رفع مشکل صادر می‌شود و در صورتی که پس از صدور 2 بار اخطاریه مشکل را رفع نکنند از طریق مرجع قضایی پیگیری لازم صورت می گیرد.
 

کد خبر 2053180

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha