به گزارش خبرنگار مهر، اتابک جعفری ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران در شرکت آب منطقه ای استان سمنان ضمن بیان اینکه سال گذشته 26 هزار دانش آموز مقطع راهنمایی از آموزش های طرح داناب در این استان بهره مند شدند، به تفاوت های اجرای این طرح در قیاس با سال گذشته اشاره و تصریح کرد: استفاده از ظرفیت های استانی و استمرار آموزش های این طرح در طول سال تحصیلی از شاخصه های اجرای دومین سال اجرای طرح داناب در این استان است.
وی همچنین از آغاز طرح داناب (نجات آب) در سطح مدارس راهنمایی این استان خبر داد و گفت: این طرح برای دومین سال پیاپی برگزار می شود.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان سمنان با اشاره به این مطلب که این طرح با هدف افزایش آموزش های همگانی و ارتقاء آگاهی های عمومی در بخش آب های زیر زمینی و استفاده بهینه از منابع آب اجرا می شود افزود: طرح داناب از طرف آب منطقه ای استان سمنان و با همکاری آموزش و پرورش استان اجرا می شود و جهاد دانشگاهی استان سمنان نیز مشاوره این طرح را بر عهده دارد.
جعفری، جامعه هدف طرح داناب را دانش آموزان مقطع راهنمایی عنوان کرد و اظهار داشت: دانش آموزان قشری تاثیرپذیر و در عین حال تاثیرگذار و آینده ساز هستند و می توانند این آموزش ها را به دیگر اقشار جامعه و به خصوص به خانواده ها انتقال دهند.
وی به اهمیت آب در مناطق کویری و از جمله در استان سمنان اشاره داشت و خاطرنشان کرد: مردمان کویر با تمام وجود مفهوم آب را درک می کنند.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان سمنان در خاتمه به برداشت بی رویه از سفره های آب زیرزمینی در این استان اشاره کرد و یادآور شد: استفاده بی رویه از منابع آب زیرزمینی، پیامدهای جبران ناپذیری را برای این استان به همراه دارد و اولین گام برای رویارویی با این معضل آموزش گروه هدف و بخصوص دانش آموزان که آینده سازان این سرزمین هستند، است.
نظر شما