پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۴:۵۹

درخت صلح و دوستی در بوستان نوروز کاشته شد

درخت صلح و دوستی در بوستان نوروز کاشته شد

درخت صلح و دوستی امروز برای نخستین بار در بوستان نوروز غرس شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الله ملاصالحی در مراسمی که به مناسبت ثبت جهانی نوروز در بوستان نوروز و با حضور مسئول سازمان ملل در تهران ، مشاور محیط زیست شهرداری تهران و مدیران شهری مناطق برگزار شد ، با اشاره به اهمیت بزرگداشت نوروز اظهار کرد : اراضی عباس آباد تنفس گاه طبیعی قلب پایتخت است که در هفت سال گذشته 100 هکتار فضای سبز در آن ایجاد شده است .

وی با اشاره به ویژگی های بوستان نوروز در اراضی عباس آباد افزود : بوستان نوروزبه عنوان یکی از پروژه های مهم در این اراضی است که کارکرد فرهنگی فراملی دارد و غرس درخت امروز و برای اولین بار در این بوستان صورت گرفت که میتواند مقدمه این رویکرد باشد .

ملاصالحی خاطر نشان کرد : نوروز یک ارزش فرهنگی مشترک میان کشورهای مختلف است و از این رو در آینده برنامه های فرهنگی متعددی در بوستان نوروز برگزار خواهد شد .

همچنین در این مراسم ، مهندس حیدرزاده نیز با بیان اینکه در شهر تهران با بحران‌های جدی محیط زیست مواجهیم افزود: ملموس‌ترین بحرانی که با آن مواجهیم آلودگی هوا بوده که توسعه درختکاری نقش بسیار مهمی در جلوگیری از آن دارد.

وی یکی دیگر از موضوعات مهم در شهر تهران را مساله تفرج دانست و گفت :  به دلیل نوع زندگی در کلانشهرها انسان از طبیعت فاصله گرفته است و به همین دلیل است که ساخت بوستان‌ها یکی از اولویت‌های شهرداری تهران است.

حیدرزاده با بیان اینکه عقبه تاریخی و مذهبی ما بر حفاظت از محیط زیست تاکید دارد، افزود: روز ملی نوروز یادآوری این است که باید فرهنگ گذشتگان را پاس داشته و از آنها پیروی کنیم.

رییس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: 21 مارس / فروردین از سوی مجمع عمومی به عنوان روز ملی نوروز تصویب شد که به دلیل تعطیلی‌ها مراسم بزرگداشت آن در اردیبهشت ماه برگزار می‌شود و امیدواریم در سالهای آینده سفرای کشورهایی که در آنها نوروز برگزار می‌شود، در این مراسم شرکت کنند.

وی ادامه داد: امسال سومین سالی است که با همکاری دفتر سازمان ملل این بزرگداشت در شهر تهران برگزار می‌شود.
حیدرزاده با تاکید بر اینکه توسعه فضای سبز شهر تهران یکی از اولویت‌های اصلی است افزود: این امر در چند سال اخیر در بهبود محیط زیست شهر تهران تاثیر بسزایی داشته است.

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر برای توسعه فضای سبز شهر تهران چندین میلیون درخت کاشته شده است افزود: متاسفانه امروز بسیاری از موضوعات فرهنگی ما توسط دیگر کشورها به دلیل بی تدبیری مسئولین کشورمان به نام دیگران ثبت می‌شود.

 

کد خبر 2054046

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha