پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۸:۲۵

منتظری:

شناخت بازارهای هدف در راستای تسهیل صادرات کالا و خدمات بسیار حائز اهمیت است

شناخت بازارهای هدف در راستای تسهیل صادرات کالا و خدمات بسیار حائز اهمیت است

رشت – خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان گفت: شناخت بازارهای هدف در راستای تسهیل صادرات کالا و خدمات بسیار حائز اهمیت است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی منتظری ظهر دوشنبه در نشست بررسی فرصت های تجاری عراق با حضور جمعی از صادرکنندگان گیلانی و مسئولان اجرایی در سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان برگزار شد، افزود: برخی واحدهای تولیدی منحصر بفرد و نیز بازرگانان توانمندی در استان وجود دارند که این امر در بحث صادرات بسیار موثر است.

وی اظهارداشت: عمده کالاهای صادراتی از استان گیلان شامل پوشاک، محصولات غذایی و کانی غیرفلزی است و کشور عراق یکی از مهمترین بازارهای هدف برای صادرات این کالاها است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان گفت تصریح کرد: این گونه نشست ها در راستای شناخت بازارهای هدف و افزایش توان صادرات کالا از استان بسیار موثر خواهد بود.

وی همچنین گفت: یکی از موضوعات مهم در زمینه توسعه صادرات مباحث مربوط به بسته بندی مناسب محصولات است و بطور مسلم کالاهای با کیفیت و دارای بسته بندی مناسب امکان بیشتری برای صادرات دارند.

مسئول امور تجاری عراق در سازمان توسعه تجارت ایران در این نشست نیز با اشاره به ظرفیت ها و وضعیت کشور عراق گفت: در حال حاضر عراق یکی از مهمترین کشورها برای صادرات کالاهای ایرانی است.

مجید قربانی فراز تصریح کرد: وجود هزار و 500 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق از جمله ظرفیت های مناسب در راستای تجارت با این کشور است و اقلیم کردستان عراق باتوجه به وجود چندین بخش مختلف در آن از مرزهای مهم صادراتی محسوب می شود.

وی یادآور شد: پارسال حجم صادرات غیرنفتی ایران به عراق شش میلیارد و 200 میلیون دلار بوده که در مقایسه با سال بیشتر از آن 29 درصد رشد داشته است.

کد خبر 2054270

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha