به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، مروان البرغوثی عضو کمیته مرکزی جنبش فتح و یکی از اسرای فلسطینی در بند زندان های رژیم صهیونیستی تشدید مقاومت علیه رژیم صهیونیستی را خواستار شد. وی در بیانیه ای که به مناسبت 65 سالروز اشغال فلسطین صادر شد بر حق بازگشت آوارگان فلسطینی و چشم پوشی نکردن از آن تاکید کرد.
مروان البرغوثی ضمن مخالفت با مبادله اراضی با رژِیم صهیونیستی تصریح کرد: حق بازگشت آوارگان فلسطینی حقی اصیل، مقدس و غیر قابل سازش است و ملت ما هرگز از چنین حقی صرفنظر نخواهد کرد. وی مخالفت خود را با هر گونه آسیب رساندن به آرمان های ملت فلسطین ابراز و بر ضرورت عقب نشینی رژیم صهیونیستی به مرزهای 1967 و تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شریف، پایبندی به قطعنامه 194 سازمان ملل متحد و آزادی تمامی اسرای فلسطینی تاکید کرد.
وی از تلاش ها برای از سرگیری مذاکرات سازش با رژیم صهیونیستی انتقاد و تصریح کرد: هر گونه تلاش برای از سرگیری مذاکرات سازش با اسرائیل بدون پایبندی اسرائیل به آرمان های ملت فلسطین به منافع عالی فلسطینی ها آسیب می رساند.
نظر شما