به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، نديمي با استناد به ماده 146 آيين نامه داخلي اظهار داشت: پس از مدتي اين لايحه از دولت به مجلس ارسال شد، اما همكاران ما در كميسيون مشترك هنوز روند مناسبي براي بررسي اين لايحه در نظرنگرفته اند.
وي افزود: اين در حالي است كه ما در چند روز آينده تعطيلات تابستانه مجلس و ارايه راي اعتماد به كابينه دولت آتي را در پيش داريم و از طرفي مردم هم خواستار تصويب سريعتر اين لايحه هستند. ازهيات رييسه مجلس شوراي اسلامي مي خواهم از كميسيون مربوطه بخواهند اين لايحه هر چه زودتر به صحن علني بيايد.
غلامعلي حداد عادل رييس مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به تذكر نديمي گفت: از همكاران خود در كميسيون مشترك مي خواهيم حداكثر وقت خود را صرف كنند تا اين لايحه كه بسياري از مردم منتظر تصويب آن هستند را به صحن علني مجلس بياورند.
وي تاكيد كرد: اين همان لايحه اي است كه مدت ها طول كشيد تا از دولت به مجلس بيايد و حالا از كميسيون مشترك مي خواهيم اجازه ندهد ارسال اين لايحه به صحن علني دچار تاخير شود.
نظر شما