پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۴:۰۲

رییس پلیس آگاهی سیستان و بلوچستان:

ارسال پیامک با مضمون برنده شدن در قرعه کشی یکی از شیوه های کلاهبرداری است

ارسال پیامک با مضمون برنده شدن در قرعه کشی یکی از شیوه های کلاهبرداری است

زاهدان-خبرگزاری مهر: رئيس پليس آگاهي سيستان و بلوچستان نسبت به شیوه های کلاهبرداران از طریق ارسال پیامک به شهروندان هشدار داد.

سرهنگ محسن عطار صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر كلاهبرداري از طریق عابر بانک ها و انتقال از طریق کارت به کارت رايج ترين شيوه براي فريب و خالي كردن حساب شهروندان است.

وی افزود: بسیاری از افراد سود جو و فرصت طلب با ارسال پيامك با مضمون اينكه در يك قرعه كشي برنده جايزه شده ايد شهروندان را طعمه نیت پلید خود می کنند.

وی ادامه داد: کلاهبرداران در این شیوه خود را  در قالب كارمند اپراتور تلفن همراه معرفی کرده  و از قربانیان می خواهند که شماره حساب يا شماره كارت عابر بانكشان را به قصد واريز وجه اعلام کنند.

وی گفت: در این شیوه کلاهبرداران پس از مدتي در حاليكه هيچ مبلغي به حساب قرباني واريز نکرده اند از وی مي خواهند تا حساب بانکي خود را كنترل كند.

وي اظهار داشت: در ادامه این شیوه کلاهبرداران با اعمال روش های متقلبانه قرباني را به پاي دستگاه عابر بانك كشانده و با اعلام اينکه داراي حساب ارزي مي باشند از وي مي خواهند زبان دستگاه خودپرداز را به انگليسي تغيير دهند.

عطار ادامه داد: افراد كلاهبردار با سوء استفاده از عدم تسلط و آشنايي قربانیان به زبان انگليسي با شگرد خاصي رمز اينترنتي حساب بانكي آنها را گرفته و حساب آنها را تخلیه می کنند.

وی هشدار داد: شهروندان باید نسبت به اینگونه تماس ها بی اعتنا بوده و به پیامک های دریافتی مبنی بر برنده شدن در قرعه کشی ها بی تفاوت باشند.

کد خبر 2054833

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha